11.4 C
România
28 octombrie 2021
BRAVO ROMANIA, 5 APRILIE 2016. Mihai Petre, Dani Otil, Razvan Simion si Mirabela Dauer sunt maestri de ceremonii
Viata bate filmul

BRAVO ROMANIA, 5 APRILIE 2016. Mihai Petre, Dani Otil, Razvan Simion si Mirabela Dauer sunt maestri de ceremonii

BRAVO ROMANIA, 5 APRILIE 2016. A inceput BRAVO ROMANIA la Antena 1. Diana Dumitrescu si Liviu Varciu prezinta showul BRAVO ROMANIA, iar juriul este format din Mihai Petre, Mirabela Dauer, Răzvan Simion și Dani Oțil. Din 5 aprilie, în fiecare marți de la ora 20.30, telespectatorii Antena 1 spun „Bravo, România!”. Cel mai nou show de entertainment care îmbină musicalul cu o componentă caritabilă va aduce în casele românilor momente cu adevărat spectaculoase. Un grup de shawormari canta si danseaza la BRAVO ROMANIA. Din grupul lor s-a remarcat un tânăr foarte carismatic, pe care jurata Mirabela Dauer l-a îndrăgit pe loc. 

BRAVO ROMANIA, 5 APRILIE 2016. Echipe din diverse domenii, care nu au nicio legătură cu scena, își unesc forțele pentru o cauză nobilă: în fiecare ediție trei echipe – de la bucătari, la vatmani sau corporatiști – lasă deoparte meseria pe care o fac zi de zi și urcă pe scenă, totul pentru a ajuta un coleg aflat în suferință, un prieten care are nevoie de ajutor sau o persoana cu a cărei poveste se identifică.

Bucătari profesioniști, pizzari, taximetriști, vatmani de la RATB, shaormari sau angajați de la o curățătorie ecologică au simțit pe pielea lor cum e să strălucești pe scenă: au dezbrăcat uniformele, au lăsat laptopurile și au oprit motoarele pentru a-și pune costume strălucitoare, machiaje sofisticate, peruci uluitoare și pentru a le etala în coregrafii cu poveste.

BRAVO ROMANIA, 5 APRILIE 2016. Prima ediție a show-ului BRAVO ROMANIA aduce pe scenă marți, 5 aprilie, de la 20.30, și o echipă de lucrători la shaormerie. Plini de voie bună, deciși să lupte pentru o cauză nobilă, cu umor și foarte deschiși la propunerea de a participa în show, aceștia au pus în scenă un număr artistic cu care speră să câștige, pentru a putea sprijini înființarea unei cantine pentru nevoiași.

Din grupul lor s-a remarcat un tânăr foarte carismatic, pe care jurata Mirabela Dauer îl va îndrăgi pe loc. „Dacă știam că există în România un Tarkan, nu mai plecam în Turcia să-l văd. Eu sunt un om simplu, îmi plac shaorma și Tarkan”, a recunoscut veselă aceasta. Mai mult decât atât, Mirabela îi va cere tânărului să și interpreteze, singur, o bucată dintr-o piesă a lui Tarkan. „Dacă mai cânta puțin, leșinau domnii ăștia”, a concluzionat jurata.

BRAVO ROMANIA, 5 APRILIE 2016. Emoţii mari şi piele de găină

Au venit cu un scop precis la „Bravo, România!”. Susţin, cu toate forţele, un club de aeromodelism, care dă, de ani de zile, generaţii întregi de profesionişti şi campioni naţionali. Sunt cei din echipa „Check this out”

Trebuie să investim în copii, în educaţia lor, iar clubul copiilor pentru aeromodelism este un pas imens pentru România. Micii „piloţi” primesc aripi de la eroii din această seară. Repetiţiile au fost dure: febră musculară, nervi întinşi la maximum, sudoare! Dar ce nu merită cei mici?

Cei din „Check this out” au mizat pe spiritul de echipă şi au reuşit. Au început să cânte şi… SUPRIZĂ! Piele de găină! Un moment plin de emoţie şi trăiri intense. Juriul e UIMIT, cei din platou aplaudă. E clar! Au succes!

Mihaela: „Eu vreau BIS! Nu sunteţi profesionişti, dar m-aţi uimit. Bravo!”
Dani: „Se vede că vă place. Felicitări şi bravo!”
Răzvan: „Un super moment! Nu sunteţi cu nimic mai prejos decât cei care sunt pe marile scene”.
Mihai: „Oferiţi un exemplu minunat. Aţi avut o atitudine corectă. V-aţi luat în serios munca”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Toti au spus ca se vor desparti, dar Raymond si Constantina dovedesc contrariul

Cristiana Petrariu Bota

CORINA CUNIUC, VOCEA ROMANIEI 2016. Toti juratii s-au luptat pentru ea. VIDEO

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 76 REZUMAT, 5 IANUARIE 2017. Cihan este urmarit de o femeie misterioasa, Harun este retinut de politie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult