Un prezentator de stiri a fost suspendat pentru jumatate de an
Lifestyle

Un prezentator de stiri a fost suspendat pentru jumatate de an

Un cunoscut prezentator de stiri a fost suspendat pentru sase luni. Decizia se refera la omul de televiziune Brian Williams si a fost luata de catre conducerea postului de televiziune NBC News, deoarece, potrivit presedintelui institutiei media, Deborah Turness, „in cadrul jurnalului sau de vineri 30 ianuarie 2015, Brian a deformat evenimentele care s-au produs atunci cand relata razboiul din Irak in 2003. „A devenit clar ulterior ca Brian a facut acelasi lucru povestind aceeasi istorie. A gresit, este total nepotrivit pentru pozitia lui Brian”, a spus Turness.

Brian Williams prezinta din 2004 jurnalul de seara la NBC News, celebritatea prezentatorului TV fiind direct proportionala cu salariul pe care l-a renegociat de curand, de 10 milioane de dolari pe an.

O cunoscuta prezentatoare tv de la noi a avut parte de un moment jenant in direct

Potrivit lui Brian Williams, in 2003, pe vremea cand se afla in Irak, elicopterul in care se afla ar fi fost atacat cu lansatoare de racheta, fapt infirmat de catre militarii aflati in misiune.

Prezentatorul TV a fost nevoit sa isi ceara scuze 5 zile mai tarziu de la darea in vileag a adevarului, motiv pentru care conducerea l-a si taxat: va ramane suspendat pe o perioada de 6 luni, fara a fi remunerat.

Articole asemănătoare

Oana Zavoranu nu vrea ca Marioara Zavoranu sa fie inmormantata in cimitirul Eternitatea

Lucy Ionesco

Festivalul Enescu 2017 – inovatie in muzica clasica. Marii artisti ai lumii vin in premiera la Bucuresti. Muzica contemporana si matematica, noutatea absoluta a festivalului

Ioana Badulescu

Simona Gherghe, mesaj de pe patul de spital: Noaptea e neagra si plina de teroare

Lucy Ionesco