Atentie, soferi! Trafic rutier restrictionat in Bucuresti de St. Patrick's Day
Infotrafic

Brigada Rutiera: Trafic deviat sau restrictionat in Bucuresti pe mai multe artere. Atentie in Drumul Taberei, Sos. Pantelimon sau Splaiul Independentei

Brigada Rutiera din cadrul Politiei Romane precizeaza, intr-un comunicat de presa, ca pe mai multe artere din Bucuresti se inregistra, marti dimineata, trafic deviat sau restrictionat. Printre zonele mentionate se numara Drumul Taberei, Sos. Pantelimon sau Splaiul Independentei. De asemenea, politistii de la Brigada Rutiera precizeaza ca in ultimele 24 de ore,in Bucuresti s-au produs 10 accidente rutiere, in urma carora o persoana a fost ranita grav si alte 10 persoane au fost ranite usor.

RECOMANDĂRI TRAFIC RUTIER TRAFIC RUTIER DEVIAT SAU RESTRICȚIONAT, PARȚIAL, CA URMARE A LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ:

— Drumul Taberei / Str. Lt. Găina;
— Șos.Pantelimon;
— Calea Văcărești / Șos. Olteniței;
— Bd. Liviu Rebreanu între Bd. Nicolae Grigorescu și Bd. 1 Decembrie 1918;
— Str. Valea Ialomiței;
— Str. Râul Doamnei;
— Calea Văcărești între Str. Mărțișor și Șos. Olteniței;
— Splaiul Independentei / Str. Piatra Craiului / Șos. Virtuții;
— Șos. Orhideelor

Politistii solicită conducătorilor auto să circule cu atenție și să respecte semnificația indicatoarelor montate temporar în zonele menționate.

ACCIDENTE RUTIERE:

În ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 10 accidente rutiere, în urma cărora o persoană a fost rănită grav și alte 10 persoane au fost rănite ușor.

Cauzele accidentelor:

— traversarea neregulamentară a pietonilor;
— neasigurarea la schimbarea direcției de deplasare.

Recomandări din traficul rutier:

Pentru evitarea neplăcerilor produse de aglomerație, solicităm conducătorilor de autovehicule să nu intre în intersecție dacă din cauza aglomerației nu pot trece mai departe (să păstreze ‘centrul liber’ al intersecției), să nu blocheze calea de rulare a tramvaielor, să nu oprească în locuri unde stânjenesc circulația vehiculelor sau pietonilor, să nu depășească coloana oprită la semafor și să nu claxoneze inutil.

În zona unităților de învățământ, conducătorilor de autovehicule le solicităm să reducă viteza de deplasare și să circule cu atenție sporită.

Pietonilor le recomandăm să traverseze numai prin locurile special amenajate ori la culoarea verde a semaforului electric și după ce s-au asigurat ca o pot face în siguranță.

Stiri pe aceeasi tema

INFOTRAFIC, 10 decembrie 2014: Vezi daca sunt drumuri inchise sau autostrazi cu circulatia oprita

Cristiana Petrariu Bota

INFOTRAFIC, DRUMURI INCHISE 11 IANUARIE 2017. Ce drumuri nationale si autostrazi erau inchise miercuri la pranz – UPDATE

Delia Ion

Zeci de trenuri anulate de CFR Calatori din cauza ninsorilor si viscolului. In Gara de Nord, trenurile au intarzieri de pana la 85 de minute

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult