-8.8 C
România
18 ianuarie 2021
Social

Spectacol aviatic Bucharest International Air Show 2014

Peste 50 de avioane militare, de linie sau de mici dimensiuni se pregătesc pentru cel mai mare miting aviatic din România. Zeci de piloţi vor urca în acest weekend la manşa aparatelor de acrobaţie şi vor zbura timp de aproape 12 ore deasupra aeroportului Bucureşti – Băneasa. Vedetele spectacolului sunt nişte lituanieni care vor pilota avioane special echipate.

Cei şase piloţi lituanieni vor asigura spectacolul din aer anul acesta. Rând pe rând, dar şi în formaţie completă, vor evolua deasupra aeroportului Băneasa într-un exerciţiu complet de acrobaţie.

Baltic Beese este prima formaţie civilă de acrobaţie din sud-estul Europei. Aparatele de zbor, cinci L 39 Albatros, au aterizat deja pe aeroportul Băneasa de lângă Bucureşti.

Iacării României, White Wings şi Vulturii Tricolori, campioni mondiali la acrobaţie, vor intra şi ei în scena spectacolului aerian. Avioane uşoare şi ultrauşoare au fost descărcate din tiruri şi pregătite pentru show-ul aviatic.

Bucharest Internaţional Air Show este anul acesta la a şasea ediţie. Peste 10.000 de oameni sunt aşteptaţi să asiste la acrobaţiile aeriene ale piloţilor civili şi militari. Intrarea este liberă.

Stiri pe aceeasi tema

Emanuel Plopeanu, decanul Facultatii de Istorie de la Universitatea Ovidius, reclama ca i s-a falsificat semnatura in cartea unui detinut

Cristiana Petrariu Bota

Icoana facatoare de minuni a lui Arsenie Boca a fost furata

Cristiana Petrariu Bota

Astra Giurgiu a invins pe FC Vaslui si este liderul detasat al Ligii 1

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult