Life Muzica

Bucharest Music Film Festival, între 20 şi 29 iunie, în Capitală

Bucharest Music Film Festival (BMFF) va surprinde, între 20 şi 29 iunie, publicul bucureştean prin diversificarea programului, care, pe lângă repertoriul de muzică clasică, va include şi genuri muzicale moderne, conferindu-i evenimentului o notă de prospeţime.

Astfel, pe scena din Piaţa „George Enescu”, orchestre şi trupe cu renume vor susţine o serie de concerte inedite. La cea de-a IX-a ediţie, sunt invitate să participe ansambluri cunoscute, precum Mercury Quartet, Orchestra Naţională Radio, Camerata Regală, Filarmonica George Enescu, Bucharest Jazz Orchestra, Spirit of Vienna, Symphactory Orchestra, Romanian Radio Brass Quintet, Klasikvm Ensemble, Sonomania, cvartetele Capriccio, Subito, Artmusik, Grupul Vocal Acapella şi Duo Cello Jaya.

Un alt element de noutate al festivalului îl reprezintă organizarea de evenimente conexe, care se vor desfăşura în spaţiul expoziţional din incinta Hanului Gabroveni, viitorul sediu al ArCub. Astfel, în ziua de 1 iulie, în deschiderea festivalului, Arcub, în parteneriat cu Institutul Polonez, vernisează expoziţia dedicată uneia dintre cele mai mari colecţii private din lume, având ca temă afişul polonez de jazz.

Anul acesta, în premieră, ArCub vine în întâmpinarea publicului de jazz cu o ofertă de cărţi româneşti de specialitate, urmată de un showcase al discului românesc de jazz. În plus, pe 4 iulie va avea loc colocviul cu tema „Producţia de jazz din România”, cu participarea Fiver House Records, A&A Records, Soft Records, Green Records şi 7Dreams Records.

Stiri pe aceeasi tema

MPFM 3: Robert ar putea face un cuplu cu Denisa?

Bogdan

ESHRE: Guvernele si politicienii au un rol extrem de important in educatia privind fertilitatea la nivel global

Cristiana Petrariu Bota

Las Fierbinti, un proiect finantat de stat? Pro TV cere Guvernului 1 milion de euro pentru a realiza editia de Craciun si sezonul de toamna din 2019

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult