BURLACITA 16 SEPTEMBRIE
Viata bate filmul

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Daniela Crudu, experiente incendiare cu concurentii

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Show-ul matrimonial BURLACITA, ajuns la cel de-al treilea sezon, se anunta mai interesant ca niciodata. In joc sunt puse mana si inima Danielei Crudu, una dintre cele mai incantatoare aparitii din show-biz-ul romanesc.

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. BURLACITA Daniela Crudu a avut deja o prima intalnire incendiara, in care a avut parte si de primul sarut. Concurentul care i-a atins buzele frumoasei Daniela Crudu este Flavius. Dar BURLACITA are parte si de o experienta mai putin placuta. Alex întârzie la întâlnire și o lasă pe Daniela cu ochii în soare. Aflati mai jos ce s-a intamplat.

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Daniela Crudu si-a ales pretendentii dintre cei 20 de pretendenți, iar acum are parte de primele întâlniri cu ei. Daniela Crudu a ales să-i cunoască mai bine pe Pietro, Alin şi Flavius și le-a propus o întrevedere comună.

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Zis și făcut! După o plimbare prin însorita Toscana, cei trei, însoțiți de „Burlăcița” merg la tură cu șalupa, moment prielnic pentru fiecare să se apropie mai mult de Cruduța.

Startul este însă furat de Flavius care surprinde un moment propice și îi fură Danielei un sărut. Bine, bine, n-a fost chiar un sărut, însă spre deosebire de ceilalti doi, a simțit gustul buzelor „Burlăciței”.

BURLACITA, lasata cu ochii in soare de un concurent

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Întâlnirile la care îi invită „Burlăcița” reprezintă prilejul ideal pe care îl are fiecare dintre ei pentru a-i arăta cât de mult își dorește să o cucerească. Nu și pentru Alex, cel care întârzie la întâlnire și o lasă pe Daniela cu ochii în soare.

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Fericiți că sunt cu un pas mai aproape de inima ei, pretendenții „Burlăciței” sunt conștienți că primele întâlniri sunt menite să-i scoată din anonimat în fața Danielei. Fiecare dintre băieți speră să îi demonstreze cât mai repede că are toate atuurile unui gentleman.

Întâlnirile la care îi invită „Burlăcița” reprezintă prilejul ideal pe care îl are fiecare dintre ei pentru a-i arăta cât de mult își dorește să o cucerească. Nu și pentru Alex, cel care întârzie la întâlnire și o lasă pe Daniela cu ochii în soare.

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Motivul? Întrucât și-a dorit să facă o cât mai bună impresie, tânărul zăbovește mult prea mult în fața oglinzii, iar asta îl face să piardă ocazia de a petrece câteva clipe alături de cea pe care speră să o cucerească. Ce zice Daniela despre asta?

STIRE INITIALA – BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Frumoasa si dinamica, Daniela a facut furori printre cei 11 barbati intrati in competitie. Cum era insa de asteptat, nu numai cei 11 competitori au fost atrasi de farmecele frumoasei brunete ci si un admirator secret din afara competitiei.

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Se pare insa ca „admiratorul secret”, asa cum l-a numit insasi BURLACITA intr-o postare pe Facebook, este un barbat de o mare generozitate manifestata prin trimiterea unui numar impresionant de flori frumoasei brunete.

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Recent, platoul emisiunii „Un show pacatos” a fost invadat de buchete uriase de tradafiri. Cruduta nu a ratat ocazia si s-a pozat In mijlocul lor, iar imaginea a fost postata pe internet.

„Admirator secret”, a scris BURLACITA In descrierea imaginii, lasand sa se Inteleaga ca lupta pentru inima ei va fi una extrem de stransa.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elena, look schimbat la aproape un an de la iesirea ei din casa MPFM4

Delia Ion

Raymond si Constantina din MPFM 3 se pregatesc de nunta!

Cristiana Petrariu Bota

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 125 REZUMAT, 16 AUGUST 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult