Viata bate filmul

BURLACITA, 18 OCTOMBRIE 2015: YANIS, ELIMINAT DIN SHOW-UL BURLACITA. VIDEO

BURLACITA, 19 OCTOMBRIE: YANIS ESTE CONCURENTUL ELIMINAT DIN SHOW-UL BURLACITA. VESTEA LE-A BULVERSAT PE FANELE EMISIUNII BURLACITA, CARE L-AU INDRAGIT PE YANIS MAI MULT DECAT PE ALTI CONCURENTI. CARE A FOST MOTIVUL ELIMINARII LUI YANIS DIN EMISIUNEA BURLACITA? VEZI VIDEO MAI JOS!

BURLACITA, 19 OCTOMBRIE: Editia de duminica, 19 octombrie, a emisiunii BURLACITA a pornit furtunos. Lovitura de teatru chiar de la inceput, pentru ca Yanis, un concurent indragit, a fost eliminat din emisiune.

BURLACITA, 19 OCTOMBRIE: Au fost acuze grave la adresa unuia dintre cei mai îndrăgiți concurenți ai show-ului. Legăturile lui Yanis cu băieții care părăsiseră emisiunea au fost echivalente cu eliminarea din competiție.

Vestea a picat ca un trăsnet pentru restul concurenților. Yanis a fost înștiințat de către Radu Vâlcan despre gravitatea faptelor sale: „Ai încălcat regulamentul în mod grav. Ai ținut legătura cu unul dintre cei care sunt afară. Ai furnizat informații din interior, ceea ce este foarte grav. Din păcate, ești eliminat”.

Victima acestui debut furtunos de ediție și-a părăsit prietenii cu lacrimi în ochi, fiind convins că nu a făcut nicio greșeală.

BURLACITA 18 OCTOMBRIE 2015. Unul din pretendentii DANIELEI CRUDU incalca regulamentul show-ului si este eliminat

Stiri pe aceeasi tema

PROGNOZA METEO DE FLORII – PASTE – 1 MAI 2016. VREMEA DE PASTE – 1 MAI 2016

Cristiana Petrariu Bota

BILETUL ZILEI 15 SEPTEMBRIE 2016. Steaua si Astra, meciuri dificile in Europa Ligue

Delia Ion

GUNES EPISODUL 26 REZUMAT, 20 SEPTEMBRIE 2016. Ali nu-si revine din socul provocat de vestea ca nu este fiul lui Haluk

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult