BURLACITA 2015: Daniela Crudu a eliminat un concurent. Scandal intre Yanis si Bogdan
Viata bate filmul

BURLACITA 2015: Daniela Crudu a eliminat un concurent. Scandal intre Yanis si Bogdan

BURLACITA 2015: Daniela Crudu a decis in editia de miercuri, 16 septembrie 2015, a emisiunii BURLACITA, cine este concurentul eliminat. Intre timp, in randul concurentilor s-a iscat scandal, Yanis si Bogdan fiind protanistii unor scene de-a dreptul halucinante. Dar haideti sa vedem cine este concurentul care nu a primit trandafirul salvator de la frumoasa BURLACITA.

BURLACITA 2015: Daniela Crudu a fost protagonista primei ceremonii a trandafirilor, dar odata cu acest eveniment a venit si prima eliminare din show-ul BURLACITA. Cand a aflat, a plans pentru ca nu a primit trandafirul! BURLACITA a fost impresionată la maximum de concurentul pe care l-a eliminat

BURLACITA 2015: Prima ceremonie a trandafirului a adus după sine o mulțime de emoții atât pentru concurenți, cât și pentru „Burlăcița”.

BURLACITA 16 SEPTEMBRIE 2015. Daniela Crudu, experiente incendiare cu concurentii

BURLACITA 2015: Deși nu a avut ocazia, in ultima editie BURLACITA, să-i întâlnească pe fiecare dintre pretendenții săi, Daniela Crudu a decis pe cine va elimina.

BURLACITA 2015: Alin este concurentul eliminat de BURLACITA si el va pleca acasă! „Speram să descopăr mai multe lucruri la Alin care să mi se potrivească mie”, si-a motivat decizia Daniela Crudu.

BURLACITA Daniela Crudu, dezbracata in visele barbatilor. Ce cadou a primit de la Bogdan

Au fost 11, au rămas 10! Cine va reuși să-i cucerească inima „Burlăciței”?

BURLACITA 2015: In ultima editie BURLACITA, au fost discuții aprinse între concurenți care au degenerat în jigniri ca la ușa cortului: -„Băi moldovene, ai gura mare și proastă!” – „Tu ești un nimeni, mă”.

Nici nu s-au cunoscut bine și conflictele au și început să apară printre pretendenții „Burlăciței”. Yanis și Bogdan s-au luat la harță, după ce unul dintre ei l-a acuzat pe celălalt că își bârfește colegii și că nu are tupeu să le spună în față ceea ce crede.

BURLACITA 2015: Un impulsiv convins, Yanis nu s-a putut abține și i-a reproșat lui Bogdan că își vorbește colegii pe la spate. În replică, acesta i-a adresat o jignire, considerând că este judecat greșit.

Rămâne de văzut dacă conflicul dintre cei doi va degenera!

Stiri pe aceeasi tema

MPFM SEZON 3. Corina, drumul de la fata sfioasa la diva care face senzatie in Spania

Delia Ion

MPFM 17 APRILIE 2015. Mama Andradei: Fetei mele ii este frica sa nu aiba o relatie asemanatoare cu a mea!

Delia Ion

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 105, 1 IUNIE 2015. Cand lucrurile par a intra in normal, Boran este anunta ca Firuz a fost impuscat

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult