Viata bate filmul

BURLACITA, 7 OCTOMBRIE 2015. DANIELA CRUDU, momente incendiare in ultima editie

BURLACITA UPDATE, 7 OCTOMBRIE 2015. Daniela Crudu a fost protagonista unei editii incendiare la ultima editie a show-ului BURLACITA. Pietro, unul dintre concurentii BURLACITA, i-a facut o serie de destainuiri incendiare frumoasei Daniela Crudu, care initial nu a stiut cum sa reactioneze. Vezi video la sfarsitul articolului.

BURLACITA UPDATE, 7 OCTOMBRIE 2015. Momentul adevărului a sosit! După câteva zile în care au trecut prin tot felul de încercări pentru a cuceri inima Burlăciţei, este timpul să aflăm finalul acestei ediţii. Emoţionată şi puţin îngândurată, Daniela vorbeşte cu fiecare concurent în parte, menţinând suspansul.

BURLACITA UPDATE, 7 OCTOMBRIE 2015. Daniela Crudu doreşte ca Ciprian, concurent eliminat în prima ediţie a emisiunii, să revină în concurs. Ceilalţi pretendenţi la inima ei sunt neliniştiţi simţindu-se ameninţaţi.

BURLACITA UPDATE, 7 OCTOMBRIE 2015.  Emoțiile continuă la „Burlăcița” atunci când vine momentul ceremoniei trandafirului. Emoțiile continuă la „Burlăcița” atunci când vine momentul ceremoniei trandafirului.

BURLACITA UPDATE, 7 OCTOMBRIE 2015. „Voi alege cu sufletul și persoana eliminată astăzi nu va fi niciodată iubitul meu, doar un prieten bun”, a declarat Daniela înainte de a începe să ofere trandafirii salvatori.

BURLACITA UPDATE, 7 OCTOMBRIE 2015. Lucian a fost primul concurent salvat, urmat apoi de Ciprian, Vali, Pietro, Yannis și Alex. Eduard a primit de dinainte trandafirul.

Bogdan este eliminat de Daniela Crudu, astfel acesta a pierdut orice şansă de a câştiga inima Burlăciţei.

BURLACITA UPDATE, 7 OCTOMBRIE 2015. Daniela Crudu doreşte ca Ciprian, concurent eliminat în prima ediţie a emisiunii, să revină în concurs. Ceilalţi pretendenţi la inima ei sunt neliniştiţi simţindu-se ameninţaţi.

 Daniela Crudu doreşte ca Ciprian, concurent eliminat în prima ediţie a emisiunii, să revină în concurs. Ceilalţi pretendenţi la inima ei sunt neliniştiţi simţindu-se ameninţaţi.

Surpriza acestei seri a fost aceea că Radu Vâlcan a îndeplinit una dintre dorințele Danielei Crudu.

Aceasta și-a dorit ca Ciprian să se întoarcă în competiție, așa că totul a devenit realitate! Totuși, acest lucru nu a fost pe placul celorlalți concurenți.

„Dragii mei, vă rog să nu fiți supărați”, a spus Daniela, fericită că poate să îi mai dea o șansă lui Ciprian.

Vali, în shimb, a avut o reacție neașteptat de violentă.

Urmărește clipul video ca să vezi ce s-a întâmplat atunci când Ciprian a reintrat în competiție.

STIRE INITIALA: BURLACITA, 7 OCTOMBRIE 2015. DANIELA CRUDU are parte de o surpriza in ultima editie a emisiunii BURLACITA de miercuri, 7 octombrie 2015. Pietro, unul dintre concurentii BURLACITA, ii face o serie de destainuiri incendiare frumoasei Daniela Crudu, care ramane aproape fara cuvinte. Ce va afla BURLACITA DANIELA CRUDU de la PIETRO o va determina sa bata in retragere? Vom afla in cele ce urmeaza, stirea fiind in actualizare odata cu derularea emisiunii la Antena 1.

BURLACITA, 7 OCTOMBRIE 2015. Miercuri, de la 20:30, în timpul unei întâlniri în largul mării, Daniela Crudu află că unul dintre pretendenții ei a fost pe val, nu glumă. Pietro, cel ales de BURLACITA să meargă la o întâlnire romantică, îi face o destăinuire picanta.

BURLACITA, 7 OCTOMBRIE 2015. „Daniela, eu am fost escortă de lux 11 ani”, îi mărturisește el. „Fiecare gigolo are un suflet și poate să se îndrăgostească”, continuă el să îi declare, atunci când simte că vestea dată o poate face pe Daniela să bată în retragere. Sigur pe el și extrem de sincer, italianul îi va povesti cu lux de amănunte câteva dintre aventurile sale și îi va răspunde până și la cele mai îndrăznețe întrebări. Cum reacționează „Burlăcița” atunci când află cu câte femei a fost Pietro și dacă trecutul lui o va determina să ia decizia de a-l elimina din concurs, miercuri, de la 20:30, atunci când Antena 1 difuzează cea de-a șasea ediție a reality show-ului.

BURLACITA, 7 OCTOMBRIE 2015. Toți concurenții BURLACITA 2015 vor avea parte de o porție zdravănă de adrenalină pentru că Daniela Crudu decide să meargă într-un parc acvatic de distracții. „Burlăcița” consideră că viitorul ei partener trebuie să știe să se distreze cot la cot cu ea, așa că acum se vor vedea cei cu adevărat curajoși și cei de care este numai gura. De pe urma acestei experiențe cel mai câștigat iese Edi, cel care obține o întâlnire privată cu Daniela, dorită de foarte multă vreme.

BURLACITA, 7 OCTOMBRIE 2015. Unii concurenți sunt ferm convinși că sunt printre preferații Danielei și că nimeni nu le poate lua acest statut, așa că vestea că ea se gândește la cineva care nu a fost ales să vină în Toscana îi ia prin surprindere și îi face să devină agresivi. Cel mai deranjat de venirea unui nou pretendent se dovedește a fi chiar Valentin. „E un tip pe care chiar nu-l suport. La cât de prost e, pleacă repede”, declară aprig Vali. Despre cine este vorba și dacă are de ce să se teamă, telespectatorii vor afla miercuri, de la 20:30, în cea de-a șasea ediție a emisiunii „Burlăcița”.
BURLACITA, 7 OCTOMBRIE 2015. Ce nu știa nimeni despre Pietro de la „Burlacița”: Pretendentul Danielei Crudu e artist celebru în Italia

A reușit să o convingă pe Daniela Crudu încă de la prima întâlnire că are calitățile necesare pentru a-i deveni partener de viață, iar odată ajuns în Toscana Pietro Summa a demonstrat că este foarte sigur pe el și pe abilitățile lui de cuceritor.

BURLACITA, 7 OCTOMBRIE 2015. Deși provine dintr-o familie de italieni foarte bogați, Pietro s-a simțit mereu atras de lumea mondenă și poate tocmai de aceea spune în glumă că se consideră „oaia neagră a familiei”.

Ei bine, dar nimeni nu știa până acum cu ce se ocupă mai exact pretendentul la inima „Burlăciței”. Se pare că Pietro Summa are stofa de artist, căci compune versuri și mixează, iar din asta câștigă bani frumoși.

Stiri pe aceeasi tema

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 57 REZUMAT, 13 IUNIE 2016. Drumurile lui Cihan si Ayse incep sa se intersecteze din ce in ce mai des

Delia Ion

MPFM 22 SEPTEMBRIE 2015. Radu a cerut-o in casatorie pe noua lui iubita

Delia Ion

HOROSCOP 4 IULIE 2016. Predictii astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult