Examene

Burse de cercetare New Europe College 2014-2015. Valoarea bursei lunare este de 600 EURO

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi anunta, intr-o informare postata pe site-ul institutiei, burse de cercetare New Europe College 2014-2015. 

New Europe College (NEC) anunţă concursul anual pentru bursele de cercetare NEC 2014-2015. Aceste burse se adresează universitarilor/cercetătorilor români din domeniile ştiinţelor umaniste,sociale şi economice.

Condițiile de participare la NEC 2014-2015 

Candidatul trebuie să deţină titlul de doctor. Bursele se va acorda cu prioritate candidaţilor sub 40 de ani şi celor care nu au mai beneficiat de burse NEC. Nu sunt eligibili candidații care beneficiază de o altă bursă în perioada 1 octombrie 2014 – 31 iulie 2015.
O foarte bună cunoaştere a cel puţin două din limbile străine de circulaţie internaţională. O bună cunoaştere a limbii engleze este dezirabilă.

NEC pune accent pe dezbaterile inter- şi transdisciplinare. Se încurajează proiectele care permit această deschidere, fără a pierde din rigoarea disciplinară. Bursa se acordă pentru un an academic (10 luni).

Programul bursierilor presupune prezenţa obligatorie în Bucureşti cel puţin o dată pe săptămână, timp de 9 luni. În intervalul de 10 luni, bursierii vor beneficia de un stagiu de cercetare în unul din marile centre universitare/de cercetare din străinătate. La sfârșitul bursei, beneficiarii vor preda un studiu care reprezintă rezultatul cercetării lor. Studiile vor fi incluse într-o publicație NEC.

Valoarea bursei lunare (acordată pe durata a 9 luni) este echivalentul în RON a 600 EURO (neimpozabili), la care se adaugă 2.600 EURO pentru stagiul de cercetare în străinătate.

Formularul de participare la concurs, instrucțiunile de completare și alte informații privind New Europe College pot fi obținute de la adresa www.nec.ro sau solicitate prin e-mail, la applications@nec.ro.

Dosarele de candidatură vor fi trimise numai în format electronic, la adresa de e-mail: applications@nec.ro.
La rubrica ,,Subject” a mesajului trebuie menționate următoarele cuvinte: „Burse NEC”.

Termenul limită de primire a dosarului de candidatură este 9 decembrie 2013.Nu vor fi luate în considerare candidaturile incomplete sau cele primite după această dată.

În termen de 7 zile de la data limită a trimiterii dosarului de înscriere, candidatul va primi prin e-mail o confirmare referitoare la documentele transmise.

Rezultatele preselecției vor fi anunțate candidaților prin e-mail, la începutul lunii martie. Candidații selectați vor fi invitați la un interviu, care va avea loc la New Europe College, în zilele de 3-5 aprilie 2014.

Relaţii suplimentare se pot obţine la tel. 021 307 99 10 – între orele 10-17, de luni si până vineri – sau prin e-mail: applications@nec.ro.

Stiri pe aceeasi tema

BACALAUREAT 2018 – Ministerul Educatiei anunta modificari importante, aplicabile de anul viitor

Ioana Badulescu

EVALUARE NATIONALA – ADMITERE LICEU 2016. Calendar de admitere la liceu si la scoala profesionala

Bogdan

NOUL AN SCOLAR 2016 – 2017. Cum arata structura noului an scolar si ce schimbari ii asteapta pe elevi

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult