-4.6 C
România
26 ianuarie 2022
Busoi e varza, in toate sondajele e pe locul 3, 4. Il bate Nicusor Dan cu o mana la spate - Mirel Palada
Lumea Facebook

Busoi e varza, in toate sondajele e pe locul 3, 4. Il bate Nicusor Dan cu o mana la spate – Mirel Palada

Fostul purtator de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, comenteaza pe pagina sa de Facebook rezultatele unui sondaj realizat la comanda PNL potrivit caruia Cristian Busoi, europarlamentar si posibil candidat al liberalilor la Primaria Capitalei, s-ar clasa abia pe locul 4, dupa Nicusor Dan. Pe locul intai s-ar situa, potrivit aceluiasi sondaj, un candidat surpriza, mai exact Calin Popescu Tariceanu, care insa declara recent ca exclude o candidatura la Primaria Capitalei.

Va prezentam mai jos comentariul lui Mirel Palada, postat miercuri pe pagina sa de Facebook.

Dragii mei pufoși care vă duceți după fentă mai ceva ca adolescentul după bomboane sau ca văduva după bomboni,
vedeți că zilele astea s-a lansat cald, printre multe alte operațiuni calde, și operațiunea fierbinte „Sondajul care este el sondaj fierbinte, adică cel mai foarte perfect, cel mai foarte senzațional și cel mai foarte cel”.
Adică, în interpretarea Corului de Metodologi ai Operei București, iaca acolo niște date de sondaj care sînt interpretate de pufoșii isterici de servici într-o mare veselie isterică și pompieristică. SENZAȚIONAL!! CUTREMURĂTOR!! DEZASTRU!!!

Ia fiți voi aici atenți, să vă ecsplic cum devine situațiunea retorico-vorbitoare dezastruos de dezastruoasă.
EI: DEZASTRU! Bușoi e varză. “Buşoi reuşeşte „performanţa” de a fi depăşit şi de Nicuşor Dan”.

NOI: lol. Tocmai au descoperit apa caldă. Bușoi e varză încă din școala generală. În toate sondajele Bușoi e pe locul 3, 4. Îl bate Nicușor Dan cu o mînă la spate și cu alta ocupată să rezolve integrale pe spații discontinue. Cine dracu i-a pus pe liberali să-l pună pe dezastrul vizual de Bușoi să fie candidatul lor? Noi știm, dar întrebăm și noi retoric, că ne facem că nu știm. Deci cool off. Deci nu s-a descoperit nimic deosebit. Deci apa caldă care este printre altele și udă.
EI: DEZASTRU! “Nehotărîții devin a treia forță.” “SURPRIZA cercetării o reprezintă însă procentul uriaș de nehotărîți – 20% se declară indeciși.” “Sondajul a mai arătat că nu mai puţin de 55% dintre bucureşteni se declară nehotărâţi”.

Citeste si: SONDAJ INSCOP PRIMARIA CAPITALEI: Preferatul PNL, Cristian Busoi, ocupa abia locul 4

NOI: lol. Iar au descoperit apa caldă. SURPRIZĂĂĂĂ!! Încă de pe vremea lui Hammurabi și a lui Petre Roman și a altor dinozauri politici, ponderea nehotărîților este una semnificativă. Sînt cifre absolut normale în sondaje. Este acel rezervor de pufoși de ziua a opta care se hotărăsc în funcție de horoscop, de culoarea cravatei și de răul cel mai mic care evident că se dovedește tot rău și tot o opțiune greșită. Deci cool off. Deci iarăși nu s-a descoperit nimic deosebit.
Deci ce învățăm noi de aici, distinși pufoși și restul remarcabili? Noi de aici învățăm că nu învățăm nimic. Că oricît am ecsplica noi jurnaliștilor remarcabili și premium din mediocra presă isterică tabloidă pe care cu toții o citim noi pe ea, că e isterică și tabloidă, deci premium, ei tot așa o să urle SENZAȚIONAL!!! și DEZASTRU!!! și tot n-o să înțeleagă nimic din sondaje.

Ce mai învățăm noi de aici? EEE, mai învățăm încă un lucru, distinșii mei pufoși remarcabili. Că sînteți însetați de cunoaștere. Adică de sondaje. Mă pufoșilor mă, mă voi vreți sondaje mă. Mă, pupa-v-aș eu pe fruntea aia a voastră lată, mă, care debordează de înțelepciune, mă. CUTREMURĂTORR!! V-a pupat Palada pe frunte. Yuk. Scîrbos. DEZASTRUUU!!!!

PS: Pentru toți naziștii gramaticoși ai extensiei mele dermice, ecspresiile para-gramaticoase precum “a ecsplica” sînt o opțiune voită a autorului, cu certe valențe stilistice, de personificare, personalizare, idealizare, poziționare și mai ales de imprimare neuro-lingvistică. Toți cei care se indignește la adresa acestora sînt rugați de manieră politicoasă să se preocupește în altă parte. Conform cum spunea și marele învățat Dimitrie Cantemir: a se scuti, Mitică…

Citeste aici si alte articole din rubrica Lumea Facebook

Stiri pe aceeasi tema

Labiile femeilor nu sunt decorative ci indeplinesc un rol bine determinat

Delia Ion

MASTURBARE FEMEI. 10 lucruri nebunesti pe care trebuie sa le stii despre masturbare

Delia Ion

Lectura obligatorie a lui Adrian Nastase pentru „papagali”

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult