Life

Buzdugan si Morar, reclamati la Politie de un blogger care ii acuza ca i-ar fi furat poantele

Daniel Buzdugan si Mihai Morarau fost reclamati la Politie de un blogger, care ii acuza ca i-ar fi furat glumele. Mai exact, bloggerul Radu Valentin Bazavan, groparu.ro, sustine ca matinalii de la Radio ZU, Daniel Buzdugan și Mihai Morar, că i-ar fi furat poantele, infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea, conform legii. 

„Am muncit mult, iar ei, în două minute, mi l-au furat. Au făcut trafic, au câştigat popularitate, şi-au însuşit pe nedrept munca mea”, a declarat bloggerul Radu Valentin Băzăvan, pentru click.ro.

Radu Bazavan le-a făcut plângere penală lui Buzdugan si Morar, la poliţia din Cluj, pentru încălcarea dreptului de autor, conform art.141 din Legea 8 /1996, infracţiunea care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

În acest an, după ceva timp de aşteptare, Băzăvan a aflat, că dosarul întocmit a fost clasat. Băzăvan nu s-a lăsat așa că a înaintat o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 împotriva celor doi. „Am făcut o plângere împotriva ordonanţei de clasare şi aşteptăm un răspuns. Vom cere şi daune morale pe parte civilă”, a spus avocatul bloggerului, Cosmin Suciu.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2015. Corina MPFM3, fotomodel de Valentine’s Day, pentru o revista din Spania

Delia Ion

Radu Mazăre, la volanul unui Jaguar, la parada motocicliştilor: Prefer maşinile vechi şi fetele noi

Teodora Badescu

Romanii angajati la Google au initiat o campanie de donatii pentru copii bolnavi de cancer

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult