Life

Buzdugan si Morar, reclamati la Politie de un blogger care ii acuza ca i-ar fi furat poantele

Daniel Buzdugan si Mihai Morarau fost reclamati la Politie de un blogger, care ii acuza ca i-ar fi furat glumele. Mai exact, bloggerul Radu Valentin Bazavan, groparu.ro, sustine ca matinalii de la Radio ZU, Daniel Buzdugan și Mihai Morar, că i-ar fi furat poantele, infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea, conform legii. 

„Am muncit mult, iar ei, în două minute, mi l-au furat. Au făcut trafic, au câştigat popularitate, şi-au însuşit pe nedrept munca mea”, a declarat bloggerul Radu Valentin Băzăvan, pentru click.ro.

Radu Bazavan le-a făcut plângere penală lui Buzdugan si Morar, la poliţia din Cluj, pentru încălcarea dreptului de autor, conform art.141 din Legea 8 /1996, infracţiunea care se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

În acest an, după ceva timp de aşteptare, Băzăvan a aflat, că dosarul întocmit a fost clasat. Băzăvan nu s-a lăsat așa că a înaintat o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 împotriva celor doi. „Am făcut o plângere împotriva ordonanţei de clasare şi aşteptăm un răspuns. Vom cere şi daune morale pe parte civilă”, a spus avocatul bloggerului, Cosmin Suciu.

Stiri pe aceeasi tema

Marioara Zavoranu, in coma la Fundeni! Oana Zavoranu se plimba pe la televiziuni

Cristiana Petrariu Bota

Hugh Hefner, fondatorul Playboy, a murit miercuri seara in locuinta sa

Delia Ion

NEVERSEA 2018 se va desfasura in perioada 5 – 8 iulie. Primele 5.000 de abonamente vor fi puse in vanzare miercuri

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult