Social

CADOURI PENTRU FEMEI, de 8 MARTIE, la metrou

CADOURI PENTRU FEMEI, DE 8 MARTIE, la metrou. Doamnele şi domnişoarele care calatoresc cu metroul vor primi duminica, 8 martie, cadou o carte.

Metrorex, în colaborare cu editura „Litera”, le invită pe femei la celebrarea Zilei Femeii pe 8 Martie, între orele 11.00 şi 13.00, pe magistralele 1 (Dristor 2 – Pantelimon) şi 2 (Berceni – Pipera), pentru a le oferi un cadou special, o carte.

„Ne-am propus acest mod de a sărbători întrucât metroul este spaţiul potrivit pentru lectură, iar cartea citită poate face călătoria mai plăcută. Doamnele şi domnişoarele vor regăsi în rândurile cărţilor şi ale revistelor emoţie, poveşti de viaţă, sfaturi de frumuseţe, idei de haine şi accesorii, informaţii legate de sănătate, relaţii, carieră, sport – tot ceea ce le face fericite. Suntem convinşi că „mesagerii primăverii” oferind cărţile vor aduce bucurie în sufletele tuturor doamnelor şi domnişoarelor călătoare cu metroul. Va invităm să gustaţi bucuria, plăcerea pe care o oferă lectura unei cărţi bune!”.

Related posts

Medicii il sustin pe Raed Arafat: De omul acesta nu va veti atinge!

Lucy Ionesco

Rares Buhai, olimpic roman la Informatica, va lucra la Facebook

Lucy Ionesco

No Halloween in scolile din Bucuresti? Reactia Inspectoratului Scolar

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult