Cadrele medicale din spitalele din Bucuresti ar putea primi locuinte de serviciu, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei CGMB din 4 mai

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu aprilie 29, 2018 18:45

Cadrele medicale din spitalele din Bucuresti ar putea primi locuinte de serviciu, potrivit unui proiect aflat pe ordinea de zi a sedintei CGMB din 4 mai

Cadrele medicale din spitalele din Bucuresti ar putea primi locuinte de serviciu, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei CGMB din 4 mai. Documentul face referire la cadrele medicale care isi desfasoara activitatea in spitalele aflate in administrarea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. 

“Se aprobă demararea procedurilor de identificare şi negociere, în scopul achiziţionării de unităţi locative cu destinaţia de locuinţe de serviciu pentru cadrele medicale care îşi desfăşoară activitatea în cadrul spitalelor aflate în administrarea CGMB, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB)”, prevede proiectul.

Achiziţionarea imobilelor va fi supusă aprobării CGMB. Identificarea şi negocierea se vor face de către o comisie mixtă compusă din specialişti din cadrul aparatului de specialitate şi consilieri generali, stabilită prin dispoziţia primarului general.

În expunerea de motive, semnată de primarul general, Gabriela Firea, se arată că una dintre problemele cu care se confruntă Municipiul Bucureşti este deficitul de specialişti din cadrul spitalelor aflate în administrarea consiliului general.

“Demararea acestui proiect poate fi considerat un motiv întemeiat pentru care medicii şi asistenţii medicali să nu mai fie tentaţi să părăsească ţara”, prevede documentul.

Conform unei adrese transmise Primăriei Generale de către ASSMB, solicitările unităţilor sanitare privind necesarul de locuinţe totalizează un număr de 406 apartamente şi 94 de garsoniere.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.