2.2 C
România
26 noiembrie 2022
Ministerul Educatiei ar putea da mana libera scolilor sa decida singure dupa ce plan-cadru vor functiona la gimnaziu si liceu
Examene

Calendarul examenului de titularizare 2021, aprobat de Ministerul Educatiei

Calendarul examenului de titularizare a fost aprobat prin ordin de Ministerul Educatiei. Potrivit programului, proba scrisa a concursului national de ocupare a posturilor didactice din invatamantul preuniversitar este programata in data de 21 iulie.

In 27 iulie vor fi anuntate primele rezultate ale examenului de titularizare, iar contestatiile vor putea fi depuse in zilele de 27 si 28 iulie. Rezultatele finale la titularizare, dupa contestatii, vor fi publicte in 3 august.

Pe 4 august va avea loc repartizarea cadrelor didactice angajate pe durata de viabilitate a postului/catedrei si a candidatilor care au participat la concursul national sesiunea 2021 pe posturi didactice/catedre publicate pentru angajare nedeterminata.

Inscrierile la etapele de mobilitate, transmiterea si preluarea contestatiilor se pot realiza si electronic, in sistem online, iar sedintele de repartizare se pot organiza si desfasura si online, conform procedurilor stabilite de inspectoratele scolare.

Related posts

REZULTATE INSCRIERI CLASA PREGATITOARE 2014-2015. CALENDAR

Lucy Ionesco

REZULTATE SIMULARI BACALAUREAT 2016 EDU.RO. NOTE BAC 2016 EDU. Pe 18 martie se anunta rezultatele

Lucy Ionesco

ORA DE RELIGIE: Patriarhia Romana, anunt important privind inscrierea la ora de religie

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult