Calin Popescu Tariceanu a demarat proiectul de infiintare a Partidului Reformator Liberal

Bogdan
By Bogdan februarie 27, 2014 17:16

Calin Popescu Tariceanu a demarat proiectul de infiintare a Partidului Reformator Liberal

Calin Popescu-Tariceanu, proaspat demisionat din Partidul National Liberal, formatiune pe care a condus-o, din postura de presedinte, intre anii 2004 si 2009, a remis publicitatii un comunicat de presa in care anunta crearea unui comitet de initiativa pentru infiintarea Partidului Reformator Liberal.

Gruparea nou infiintata ar urma sa reuneasca sub sigla PRL pe toti membrii PNL, nemultumiti de directia impusa de actuala conducere, si in special de presedintele Crin Antonescu.

Surse apropiate senatorului, informeaza chiar despre o intelegere intre Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, in urma careia fostul liberal ar urma sa candideze la presedintie, din partea unui USL alcatuit din USD si noul PRL.

“Am luat decizia de a crea comitetul de initiativa pentru infiintarea Partidului Reformator Liberal, care va coagula si va organiza la nivel national pe toti care ni se alatura. In perioada imediat urmatoare vom demara inclusiv constituirea grupurilor de initiativa locale”, a scris Tariceanu pe pagina de facebook ‘Partidul Reformator Liberal’.

El sustine ca atat persoane publice, reprezentanti ai profesiilor liberale si ai mediului de afaceri, reprezentanti ai mediului academic intelectuali, cat si oameni simpli l-au asigurat de sprijinul lor.

Tariceanu spune ca a decis infiintarea Partidul Reformator Liberal din doua considerente: “In primul rand trebuie sa-i aducem impreuna pe toti cei care cred in valorile si principiile liberale. Contam pe sprijinul celor care au convingerea ca a venit timpul ca Romania sa aiba pentru prima data un presedinte liberal”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.