Life

CALVIN HARRIS este cel mai bine platit DJ din lume

Calvin Harris este cel mai bine platit DJ din lume. Este al doilea an consecutiv in care muzicianul britanic ocupa prima treapta a topului, dupa ce, in ultimele 12 luni a incasat onorarii in valoare de 66 milioane de euro.

Calvin Harris a produs numeroase piese de succes pentru artisti celebtri, in ultimul an DJ-ul bucurandu-se de colaborari cu Rita Ora, Rihanna si Kesha. Veniturile lui Harris au fost rotunjite prin prestatiile in clubul de noapte Hakkasan din Las Vegas.

Sumele castigate de Harris in ultimul an sunt superioare celor anuntate in topul din 2013 cabd DJ-ul fusese creditat cu venituri de 46 milioane de dolari.

Calvin Harris participa in mod regulat de-a lungul anului la o serie de festivaluri si concerte si a sustinut 125 de show-uri in ultimele 12 luni.

DJ-ul francez David Guetta ocupa locul al doilea, cu venituri de 30 milioane de dolari.

Locul al treilea este impartit de DJ-ii Avicii si Tiesto, cu venituri de 28 milioane de dolari fiecare. Steve Aoki completeaza Topul 5 al celor mai bine platiti DJ-i din lume, cu venituri de 23 de milioane de dolari.

Stiri pe aceeasi tema

Efectele bullying-ului asupra sanatatii psihice a copiilor din generatiile Z si Alpha

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU – FINALA SAPTAMNII. Andrei catre Traian: Ai plecat din emisiune ca un gunoi ce esti! Tot la fel de prost ai ramas!

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 1 FEBRUARIE 2015. Andreea Mantea, adepta unui stil vestimentar rebel

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult