Social

Cand da drumul RADET la caldura in Bucuresti

RADET începe pregătirea rețelei de termoficare pentru iarnă, astfel ca locatarii vor trebui sa fie pregatiti. RADET va incepe sa dea caldura in apartamentele bucurestenilor cand temperaturile vor cobori sub 10 grade Celsius trei zile consecutiv. 

Astfel bucurestenii trebuie sa fie atenti si sa incerce sa evite eventualele incidente, cum ar fi inundarea apartamentelor. Cei de la RADET recomanda asociatiilor de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare „sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate”.

RADET București anunță că va începe de pe 29 septembrie încărcarea instalațiilor de alimentare cu energie termică, pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2015 – 2016.

Conducerea Regiei solicită populației să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare, pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora, precizează un comunicat transmis către agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, Asociațiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Apa Nova despre acuzatia ca bucurestenii platesc cea mai scumpa apa din tara

Cristiana Petrariu Bota

Preotii vor jura ca nu vor fura. Juramant si act de fidelitate fata de Biserica Ortodoxa

Cristiana Petrariu Bota

Marius Fecioru, fost secretar de stat, si Mioara Pribescu, fost director la Posta Romana, in vizorul DNA

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult