Cand da drumul RADET la caldura in Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota octombrie 1, 2015 23:07

Cand da drumul RADET la caldura in Bucuresti

RADET începe pregătirea rețelei de termoficare pentru iarnă, astfel ca locatarii vor trebui sa fie pregatiti. RADET va incepe sa dea caldura in apartamentele bucurestenilor cand temperaturile vor cobori sub 10 grade Celsius trei zile consecutiv. 

Astfel bucurestenii trebuie sa fie atenti si sa incerce sa evite eventualele incidente, cum ar fi inundarea apartamentelor. Cei de la RADET recomanda asociatiilor de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare “sa se asigure ca instalatiile interioare proprii de alimentare cu energie termica sunt in stare de functionare si ca lucrarile din interiorul imobilelor sunt finalizate”.

RADET București anunță că va începe de pe 29 septembrie încărcarea instalațiilor de alimentare cu energie termică, pentru pregătirea rețelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2015 – 2016.

Conducerea Regiei solicită populației să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalațiile interioare, pentru a evita incidentele (inundații în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora, precizează un comunicat transmis către agerpres.ro.

Potrivit sursei citate, Asociațiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.