13.3 C
România
27 septembrie 2022
Cand se dau pensiile de Craciun 2018 - Anunt facut de ministrul Muncii cu privire la pensiile din decembrie
Viata bate filmul

Cand se dau pensiile de Craciun 2018 – Anunt facut de ministrul Muncii

Ministerul Muncii a anuntat, luni, cand se vor distribui pensiile de Craciun 2018. Potrivit ministrului Muncii, Marius Budai, pensionarii isi vor primi pensiile de sarbatorile de Craciun 2018 si Anul Nou mai devreme decat in restul anului.

Marius Budai a precizat ca in luna decembrie, pensiile vor fi platite in toata tara pana pe data de 15 decembrie 2018.

Oficialul de la Ministerul Muncii a mai precizat ca pensiile recalculate se vor pune in plata de la 1 octombrie, indiferent cand se va termina de recalculat ultimul dosar ultimul dosar.

El a subliniat ca de aceasta recalculare vor beneficia cei care au fost afectati de inechitatile create de multele modificari facute la Legea pensiilor.

”De-a lungul timpului legea pensiilor (…) a fost tot amendata, tot modificata. S-au creat inechitati, unii pensionari au iesit mai devreme beneficiind de un alt stagiu de cotizare, altii au beneficiat de punctaj la grupe, altii nu. Acele persoane care nu au punctaj la grupele de munca si care au iesit la pensie pe legi speciale se incadreaza la 192. Acelor persoane le va fi recalculata pensia. Foarte important de precizat ca, daca cumva, din calcul, la unii dintre pensionari iese un cuantum mai mic niciun pensionar nu va pierde ci va ramane in plata cu acel cuantum care este cel mai avantajos pentru el”, a mai spus ministrul Muncii.

Iti recomandam si: LEGEA PENSIILOR a fost aprobata in Senat. Proiectul prevede cresteri etapizate ale punctului de pensie pana in 2021, urmand ca din 2022 sa fie aplicata noua formula de calcul bazata pe Valoarea Punctului de Referinta (VPR)

Noua lege a pensiilor prevede ca varsta de pensionare se poate reduce pentru mai multe categorii de salariati

Related posts

INIMA DE FRATE EPISODUL 3, 8 IULIE 2015. Guney si Kuzey inteleg ca se dusmanesc dupa accidentul de masina din trecut

Delia Ion

Stefania Porceanu, X FACTOR 2015 ROMANIA: Concurenta are o voce impresionanta, la fel ca povestea ei de viata

Lucy Ionesco

GALA BRAVO AI STIL, 7 octombrie 2017. O concurenta este eliminata intr-o gala plina de nervi

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult