Stiri locale

Cand se deschide bucata de autostrada Traian Vuia – Margina din tronsonul Lugoj – Deva

Deocamdata nu se ştie când se va deschide bucăţica de autostradă de 15 kilometri (Traian Vuia – Margina) din lotul 2 din tronsonul Lugoj – Deva. Nici măcar ministrul Transporturilor nu poate înainta un termen. A găsit însă problema care a dus la tergiversarea termenelor de deschidere, dar şi a lucrărilor, scrie BanatulAzi.ro. 

Prezent la Timişoara, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, alături de şeful CNAIR, Ştefan Ioniţă, a declarat că informaţiile pe care le-a primit de la proprii oameni au fost eronate şi acesta este motivul pentru care a anunţat că face inaugurarea în 10 februarie.

„Referitor la deschiderea traficului pe sectoarele A, B şi C de pe lotul 2 Lugoj – Deva, am fost într-o vizită de inspecţie, am venit cu o comisie şi am vrut să mă asigur cu ochii mei care este stadiul lucrărilor pe acest tronson de autostradă.

Din păcate am constatat că aceşti membri care au participat la proiect m-au dezinformat total. Vor suporta consecinţele. Este un lucru de neacceptat. Ori ne responsabilizăm şi venim cu soluţii clare, fie, cine nu îşi doreşte acest lucru, să plece.

Sunt montaţi sensori în asfalt pentru a vedea dacă există mişcări ale trasamentului. Am reuşit să mărim perioada de garanţie de la 4 la 8 ani, fiind vorba despre un antreprenor care a mai avut probleme pe alte şantiere de autostradă.

Vom solicita un punct de vedere de la un expert şi în perioada imediat următoare se va întruni comisia de recepţie, pentru că din analizele de la faţa locului, lucrările care mai sunt de executat pot fi făcute şi sub grafic”, a declarat ministrul.

Vezi video pe site-ul BanatulAzi.ro

Stiri pe aceeasi tema

Ionut Hanganu, un politist de la IPJ Brasov, a murit la doar 34 de ani de coronavirus

Delia Ion

Doctorul Valeriu Neagoe de la Spitalul Judetean Constanta a murit dupa ce a fost infectat cu noul coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

Ionel Buzoianu este barbatul mort in explozia de la Petromidia. Marian Petrescu, Ionut Florin Voinea si Iancu Dusa sunt persoanele ranite

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult