3.1 C
România
20 februarie 2024
Recomandari

Când vine vorba de oje semipermanente, și culorile reci pot fi hot!

Culorile joacă un rol important în confortul oamenilor. Ele pot oferi o stare de calm și liniște sau pot revigora sau energiza. Așa cum în design-ul interior sau în fashion piesele sunt realizate ținându-se cont și de culoarea abordată, tot așa și în manichiură predomină criteriul de selecție în funcție de nuanțe. De fapt, până la aflarea caracteristicilor tehnice ale unui produs, cumpărătorul este atras mai întâi de aspect.

Asta se întâmplă în orice domeniu, ochiul fiind cel care semnalizează primul un potențial produs care ar putea să te intereseze. Când vine vorba de oje semipermanente, atât culorile reci, cât și cele calde, se bucură de un succes covârșitor! Propunerile venite din partea artiștilor în înfrumusețare cuceresc imediat iubitoarele acestui tip de manichiură, nuanțele depășind toate limitele imaginației.

Este suficient să arunci o privire pe colecțiile de pe piață pentru a te convinge că profesioniștii în arta pe unghii au ajuns la un nivel de creație greu de egalat. Practic, orice stil te-ar reprezenta, la vederea gamei cromatice oferite de producători, vei dori să îți reinventezi povestea mereu. Dacă erai o împătimită a unghiilor roșii, de pildă, când vei vedea nuanțele regale de albastru cu particule sidefate ce seamănă cu cerul înstelat sau cele de violet mistic cu reflexii metalice, cu siguranță vei dori să le încerci! Însă nu doar acestea te vor încuraja să abordezi și alte stiluri. Iată ce nuanțe reci de oje semipermanente vor fi hot pe unghiile tale!

Albastru, verde, violet, rezultatul unei ecuații de nota 10

Ojele Cat eye 10 D cu magnet de transfer pentru modelele ce urmează a fi configurate pe unghii trebuie încercate! Experiența este cu totul nouă, tehnica inovativă oferind rezultate splendide. Nuanțele foarte pigmentate din această categorie se aplică frecvent pe un strat de ojă neagră pentru a obține astfel un efect mai închis al culorii. Optează pentru acest stil, dacă dorești să încerci cele mai noi produse din acest domeniu!

Nuanțele de oje semipermanente din spectrul mov, violet, purpuriu sunt des folosite, având și conotații mistice. Fac o echipă grozavă cu nuanțele de roșu, bej sau roz prăfuit, atunci când sunt integrate în aceeași schemă pentru un rezultat autentic.

Verdele și albastrul, deși considerate culori reci, au un farmec inegalabil. Cu peste 100 de nuanțe fiecare dintre acestea în palmeres, cele două culori sunt folosite în diverse situații, indiferent de ocazie. Fie că alegi aceeași nuanță pentru toate unghiile, fie că optezi pentru combinații în care să evidențiezi mai bine contrastele de culoare, prin intermediul acestor produse vei putea „ataca” o multitudine de stiluri.

oje semipermanente

Unghii hot cu pigmenți intenși și strălucitori

Cu pigmenți foarte intenși și acoperire perfectă încă de la primul strat aplicat, gama de oje semipermanente este recomandată îndeosebi pentru uz profesional. Rezistența excepțională de până la 3 săptămâni, densitatea și luciul impresionant contribuie la realizarea unor capodopere miniaturale pe patul unghial. Se pot aplica pe unghiile naturale, cât și pe cele false, aspectul final fiind cuceritor.

Manichiura semipermanentă este incredibil de versatilă! Se poate purta în absolut orice moment al zilei și se integrează cu succes în numeroase ținute. La birou sau la o petrecere sofisticată, sunt aliatul perfect pentru orice femeie. Dacă îți dorești eleganță, bun-gust și aspect impecabil, atunci apelează la gama de oje semipermanente!

 

Related posts

Stil de design interior minimalist pentru casa ta

Lucy Ionesco

Roata Norocului în Cazinourile Online: O Modalitate Atractivă de a Câștiga Premii Suplimentare

Ioana Badulescu

Ești pregătit pentru a semăna semințe de lucernă? Iată care este perioada optimă

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult