8.7 C
România
15 octombrie 2021
CAND VISEZI BANI
Viata bate filmul

CAND VISEZI BANI. Castigul de bani, semn de putere, pierderile financiare, lipsa de ambitie

VISE CU BANI. Interpretarea viselor in care apar banii trebuie legata de reprezentarea acestora ca succes, valoare si valoare. Este clar ca un vis in care castigam bani indica apropierea unui mare succes sau a unei perioade de prosperitate.

VISE CU BANI. Surprinzator sau nu, banii sunt legati si de aspectul sentimental. Banul este un simbol comun pentru sexualitate si putere deci primirea unei sume indica un succes in dragoste dar si un plus de putere.

VISE CU BANI. Pe de alta parte, pierderile financiare sugereaza lipsa de ambitie, putere si incredere de sine. Poate fi o sursa de nefericire in viata de zi cu zi astfel incat nu ar strica sa fim mai precauti, pe toate planurile.

VISE CU BANI. Cand veti cheltui bani pe parcursul unui vis inseamna ca aveti dragoste de oferit. Puteti vedea in departare un om care da bani. Va poate crea sentmentul de ignorare si chiar neglijare.

VISE CU BANI. Sa visezi ca nu ai bani indica teama de a pierde statutul social. Poate fi si semn ca va lipsesc abilitatile necesare pentru a atinge un anume obiectiv. Imprumutul de bani simbolizeaza finalul resurselor.

VISE CU BANI. Daca ti se fura o suma anunta apropierea unui pericol. Trebuie sa fim mai precauti. Intr-o mai mica masura poate avea si o conotatie pozitiva: apropierea de un obiectiv la care ati gandit multa vreme. In schimb, daca tu esti cel care fura bani, inseamna lipsa de dragoste.

VISE CU BANI. Visul unor bani cu sange pe ei inseamna realizarea unor castiguri, in detrimentul altcuiva. Poate simboliza si un asumarea vinei de a fi facut o greseala.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 27 MAI 2017. Barca si PSG, in fata castigarii cupelor nationale

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Dragos MPFM2 la un pas de casatorie?

Delia Ion

MPFM 8 MARTIE 2015. Ana: Am fost „clienta falsa” in cluburi din Bucuresti

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult