0.1 C
România
20 octombrie 2021
CE INSEAMNA CAND VISEZI FLORI
Viata bate filmul

CAND VISEZI FLORI. Simbolistica florilor este una pozitiva, cu exceptia cazurilor in care apar vestejite

VISE CU FLORI. Daca ne apar flori colorate in vis este semn de bunatate, compasiune, blandete, placere, frumusete si castig. De asemenea, este un semn de perfectiune si spiritualitate, expresie a iubirii, bucuriei si fericirii.

VISE CU FLORI. Cand florile din vis sunt inflorite este un simbol al talentelor inca neexploatate la intregul potential. Florile pot indica, de asemenea, un anumit timp sau anotimp. Este importanat si culoarea florii care apare in vis si tipul florii, pentru o analiza completa. Din punctul de vedere al culorilor, florile albe simbolizeaza tristetea.

VISE CU FLORI. Un vis in care apar flori vestejite sau moarte denota dezamagiri si situatii sumbre. Acestea pot semnala si finalul unei povesti de dragoste. Nu in ultimul rand, astfel de vise pot reflecta neimplinirile date de neutilizarea unui talent sau a unui potential.

VISE CU FLORI. Cand primesti flori in vis inseamna respect, aprobare, admiratie si recompense. Sunt vise in care florile reusesc sa infloreasca in sol arid. Este semn ca energia va da puterea de a depasi un obstacol de netrecut.
Daca sunteti la cules de flori, inseamna ca exista sansa unei noi relatii sentimentale al carei viitorul pare a se anunta unul fericit.

Stiri pe aceeasi tema

VOCEA ROMANIEI 30 SEPTEMBRIE 2016. Evolutii spectaculoase atat pentru concurenti cat si pentru jurati

Delia Ion

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016. Barem MATEMATICA. Rezolvare subiecte Matematica la Evaluare Nationala

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 25 NOIEMBRIE 2016. Razboi in Casa MPFM! Concurentii au sarit in capul lui Petru si Cristi: Se aude intr-una POC – POC!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult