CE INSEAMNA CAND VISEZI FLORI
Viata bate filmul

CAND VISEZI FLORI. Simbolistica florilor este una pozitiva, cu exceptia cazurilor in care apar vestejite

VISE CU FLORI. Daca ne apar flori colorate in vis este semn de bunatate, compasiune, blandete, placere, frumusete si castig. De asemenea, este un semn de perfectiune si spiritualitate, expresie a iubirii, bucuriei si fericirii.

VISE CU FLORI. Cand florile din vis sunt inflorite este un simbol al talentelor inca neexploatate la intregul potential. Florile pot indica, de asemenea, un anumit timp sau anotimp. Este importanat si culoarea florii care apare in vis si tipul florii, pentru o analiza completa. Din punctul de vedere al culorilor, florile albe simbolizeaza tristetea.

VISE CU FLORI. Un vis in care apar flori vestejite sau moarte denota dezamagiri si situatii sumbre. Acestea pot semnala si finalul unei povesti de dragoste. Nu in ultimul rand, astfel de vise pot reflecta neimplinirile date de neutilizarea unui talent sau a unui potential.

VISE CU FLORI. Cand primesti flori in vis inseamna respect, aprobare, admiratie si recompense. Sunt vise in care florile reusesc sa infloreasca in sol arid. Este semn ca energia va da puterea de a depasi un obstacol de netrecut.
Daca sunteti la cules de flori, inseamna ca exista sansa unei noi relatii sentimentale al carei viitorul pare a se anunta unul fericit.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 3. Imagine de colectie cu Andrei si Cristina in prim-plan

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 25 IANUARIE 2017. Andreea si Radu ar putea sa-si ceara eliminarea din competitie

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 19 DIN 7 NOIEMBRIE 2016. Relatia dintre Kahraman si Elif se indreapta spre o posibila casatorie

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult