VISE CU MIREASA
Viata bate filmul

CAND VISEZI MIREASA. SEMNIFICATIE VISE cu o MIREASA in rol principal

VIS CU MIREASA. Un vis foarte des intalnit in cazul persoanelor de sex feminin este cel in care se viseaza mirese sau le apare in vis o alta femeie imbracata in mireasa. Este semnul unei uniuni sau al unui parteneriat important.

VIS CU MIREASA. Cand in vis apare o mireasa fugara inseamna ca persoana care are viziunea nu este pregatita pentru o schimbare importanta in viata ei sau ca este departe de a se hotari asupra unei decizii importante.

VIS CU MIREASA. In cazul aparitiei in vis a unei mirese care sufera probleme de sanatate este semn ca unul dintre planurile puse la punct cu minutiozitate va fi sortit esecului intr-un timp relativ scurt.

VIS CU MIREASA. Daca o tanara care nu este implicata intr-o relatie se viseaza mireasa inseamna dorinta persoanei respective de a avea un iubit alaturi de care sa cunoasca fericirea.

VIS CU MIREASA. De asemenea, un astfel de vis poate simboliza puritatea sufleteasca si calitatile morale pe care le-a demonstrat de fiecare data cand i s-a oferit ocazia.

Stiri pe aceeasi tema

REZULTATE LOTO, 20 MARTIE 2016. LOTO LIVE ONLINE. NUMERE LOTO LA EXTRAGEREA DIN 20 MARTIE

Cristiana Petrariu Bota

PROGRAM PASTE 2016 – 1, 2 SI 3 MAI 2016. AFI PALACE COTROCENI, BANEASA SHOPPING CENTER, CINEMA CITY

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 FEBRUARIE 2016. Florin nu-si condamna parintii pentru ca l-au lasat sa creasca la orfelinat

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult