VISE CU MIREASA
Viata bate filmul

CAND VISEZI MIREASA. SEMNIFICATIE VISE cu o MIREASA in rol principal

VIS CU MIREASA. Un vis foarte des intalnit in cazul persoanelor de sex feminin este cel in care se viseaza mirese sau le apare in vis o alta femeie imbracata in mireasa. Este semnul unei uniuni sau al unui parteneriat important.

VIS CU MIREASA. Cand in vis apare o mireasa fugara inseamna ca persoana care are viziunea nu este pregatita pentru o schimbare importanta in viata ei sau ca este departe de a se hotari asupra unei decizii importante.

VIS CU MIREASA. In cazul aparitiei in vis a unei mirese care sufera probleme de sanatate este semn ca unul dintre planurile puse la punct cu minutiozitate va fi sortit esecului intr-un timp relativ scurt.

VIS CU MIREASA. Daca o tanara care nu este implicata intr-o relatie se viseaza mireasa inseamna dorinta persoanei respective de a avea un iubit alaturi de care sa cunoasca fericirea.

VIS CU MIREASA. De asemenea, un astfel de vis poate simboliza puritatea sufleteasca si calitatile morale pe care le-a demonstrat de fiecare data cand i s-a oferit ocazia.

Stiri pe aceeasi tema

PIXEE FOX a bagat 120.000 de dolari in operatii estetice

Cristiana Petrariu Bota

DILA EPISODUL 29, 10 IUNIE 2015. Azer planuieste sa o rapeasca pe Fatma inaintea nuntii acesteia cu Serdar

Delia Ion

KOSEM EPISODUL 37 REZUMAT, 16 OCTOMBRIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult