-6.4 C
România
22 ianuarie 2022
CAND VISEZI PLOAIE
Viata bate filmul

CAND VISEZI PLOAIE. Semnificatie vise in care apar ploi dar si furtuni distrugatoare

VISE CU PLOAIE. Cand visam ploaie este un semn bun, cu exceptia cazurilor in care este cazul unei furtuni care provoaca prejudicii sau distrugere. De multe ori ploaia din vis prevesteste implinirea unei promisiuni.

VISE CU PLOAIE. Sunt insa si cazuri in care ploaia cade in mod exclusiv pe o anumita locatie si atunci inseamna tristete si suferinta sau poate chiar pirderea unui iubit.

VISE CU PLOAIE. Daca avem parte de un vis in care ploaia cade numai asupra casei noastre este semn de binecuvantare personala, in cazul fericit, sau, in cazul nedorit, inbolnavirea unui membru al familiei, un chin, un neajuns major.

VISE CU PLOAIE. In cazul in care din cer cade o ploaie cu pietre sau o ploaie cu picaturi de sange inseamna calamitati si pedeapsa pentru pacatele oamenilor.

VISE CU PLOAIE. Ploile cu praf sau nisip duc cu gandul la faptul ca locatia respectiva este condusa de un conducator nedrept.

VISE CU PLOAIE. Sunt insa si cazuri in care ploile din vis, chiar daca sunt murdare, nu sunt insotite si de praf. Este de bine caci inseamna prosperitate si recolta buna.

VISE CU PLOAIE. Cand un calator viseaza ploaie poate fi un semn ca va intampina obstacole de-a lungul calatoriei sale.

O furtuna distructiva intr-un vis denota lipsa de onestitate, inselaciune sau pacate mari in comunitate. Pedepsirea pacatelor locuitorilor din acele zone este redata de o furtuna care distruge constructii si case.

O ploaie buna care apare intr-un vis ar putea insemna reconcilierea cu un dusman sau ar putea insemna ajutorul unei persoane aflate la nevoie.

Per total, atunci candnu avem parte de o furtuna distrugatoare, ploile sunt semne bune in vise caci prevestesc fericire, prosperitate, beneficiu, profit, binecuvantare, senzatie de usurare.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 2 DECEMBRIE 2016. Derby al suferintei la Iasi cu gazdele in postura de favorite

Bogdan

STEAUA SUFLETULUI ULTIMUL EPISOD REZUMAT, 10 IANUARIE 2018

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 95 REZUMAT, 17 MARTIE 2017. Harun moare si este inmormanat in prezenta tuturor cunoscutilor

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult