ce-inseamna-cand-visezi-soareci
Viata bate filmul

CAND VISEZI SOARECI. Semnificatie vise in care apar soareci in diferite ipostaze

VISE CU SOARECI. Simbolismul aparitiei imaginii unui soarece in timpul unui vis este complex. Latura pozitiva este aceea ca indica blandetea insa sunt si conotatii negative precum frica sau inconsistenta.

VISE CU SOARECI. Acest tip de vis poate fi un indiciu al faptului ca petreci prea mult timp ascunzandu-te in umbra altcuiva. De asemenea, aceste vise simbolizeaza iritatii minore si enervante.

VISE CU SOARECI. Daca in timpul visului veti vedea un soarece mort acest lucru inseamna ca te lasi afectat/a de probleme minore. Ideal ar fi sa-ti infrangi propriile temeri care te impiedica sa-si duci la indeplinire unele obiective.

VISE CU SOARECI. Alternativ, un soarece mort poate simboliza si faptul ca ai trecut prea mult timp cu vederea lucruri care ar putea fi importante.

VISE CU SOARECI. Sunt si cazuri in care puteti visa ca sunteti prins intr-o capcana de soareci si muriti. Este semn ca altii profita la maxim de problemele din viata ta.

VISE CU SOARECI. Cand cineva mananca un soarece in vis inseamna ca are o mare dorinta de a scapa de o persoana cicalitoare.

VISE CU SOARECI. Intr-un vis in care urmaresti un soarece simbolismul poate fi acela ca nu ai foarte multa incredere in tine. In general, te lasi impins de la spate de alte perosoane pentru a-ti atinge obiectivele.

VISE CU SOARECI. Daca intr-un vis apar imagini cu soricei este indiciul ca te baricadezi prea mult in propria locuinta gandind cum sa rezolvi niste probleme minore si nesimnificative.

VISE CU SOARECI. Simbolul unui vis in care soricei mananca este acela ca unele persoane din jur incearca sa te faca sa-ti pierzi increderea in propriile forte.

Stiri pe aceeasi tema

ROMANII AU TALENT, 25 MARTIE 2016. LIVE ONLINE PRO TV. BUTONUL DE AUR LA ROMANII AU TALENT

Delia Ion

BILETUL ZILEI 16 DECEMBRIE 2016. Craiova forteaza pozitionarea pe podium la finalulul anului 2016

Bogdan

LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 24, 6 MAI 2015, REZUMAT. Omer este impuscat in umar de oamneii lui Abdul

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult