-3.4 C
România
18 ianuarie 2022
PNL - Alegeri locale 2016
Alegeri Politica

Candidatii PNL la alegerile locale din 2016 vor fi lansati in ianuarie

Candidatii PNL la alegerile locale din 2016 vor fi lansati in cea de-a doua parte a lunii ianuarie. Este vorba despre candidatii stabiliti in 1.800 de localitati din tara, a anuntat copresedintele PNL, Vasile Blaga, care a mai adaugat ca impreuna cu Alina Gorghiu va participa la lansarea candidatilor in Galati (21 ianuarie), in Suceava (22 ianuarie), Iasi (24 ianuarie) si Botosani (25 ianuarie).

Referitor la fuziunea PNL-PDL la nivelul organizatiilor locale, Blaga a spus ca s-a decis ca toti cei care vor candida la functia de primar sa preia si functia de presedinte interimar al organizatiei din care provine. „Am luat o decizie clara: toti candidatii pentru functiile de primar sunt presedinti interimari in toate birourile locale, deci baza partidului, cei care coordoneaza sectiile de votare. Vom avea 3.200 si ceva de presedinti unici ai Birourilor permanente locale si ai Consiliilor executive. Avem secretar general unic, o sa avem un secretariat general unic, avem un presedinte unic pe Bucuresti, incercam cat mai multe presedintii unice pe judete, dupa 1 februarie. Presupun ca doua le vom si realiza in februarie-martie. Suntem cu mult in fata calendarului initial stabilit”, a mai spus Blaga.

Vorbind despre candidatii lansati in cursa electorala, dar care vor inregistra in sondajele de opinie jumatate din scorul partidului, Blaga a precizat ca „analizele sunt continue”.

„Avem situatii in care candidatii stau foarte, foarte bine.(…) Primarii sunt stabiliti, asa cum am decis in luna mai la Pitesti, in baza un cercetari sociologice. (…) Mergem si defilam cu ei. (…) Pana in februarie-martie sa convinga.(…) Eu nu cred ca vrea sa candideze cel care stie ca pierde. Cu atat mai putin va vrea sa candideze cu cine pierde PNL. (…) Nu sunt absurd sa spun ca noi vom castiga toate primariile”, a mai spus Blaga.

Stiri pe aceeasi tema

Iohannis a pierdut o casa in centrul municipiului Sibiu, dupa ce Curtea de Apel i-a respins contestatia

Cristiana Petrariu Bota

Traian Basescu va trebui sa plece din Vila Lac 3, urmand a primi o locuinta provizorie

Cristiana Petrariu Bota

Noul Guvern Ponta 4 – Lista neagra a ministrilor care vor pleca de la Palatul Victoria

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult