Candidatii PNL la primariile de sector, validati in sedinta BPN de saptamana viitoare

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 29, 2016 18:40

Candidatii PNL la primariile de sector, validati in sedinta BPN de saptamana viitoare

Candidatii PNL la primariile de sector din Bucursti vor fi validati in sedinta Biroului Permanent National (BPN) al PNL de saptamana viitoare, a anuntat copresedintele liberalilor, Vasile Blaga, dupa sedinta de astazi, in cadrul careia a fost validata candidatura lui Ludovic Orban la Primaria Capitalei.

Astfel, conducerea PNL va valida lunea viitoare candidaturile partidului la functiile de primari de sectoare.

“O să anunţăm candidaţii, aproape sigur luni. Sondajele se termină, am avut o discuţie în Comisia de unificare şi cu domnul preşedinte Predoiu, spre sfârşitul săptămânii. Vom avea rezultatele, vom avea candidaţii. Întotdeauna ne-am propus să câştigăm alegerile, asta ne propunem şi acum”, a declarat Vasile Blaga.

Iti recomandam si: ALEGERI 2016. Candidatii PNL la mai multe primarii din tara, validati in sedinta BPN

Reuseste PNL sa raspunda solicitarilor strazii prin nominalizarea lui Ludovic Orban candidat la Primaria Capitalei?

SONDAJ ALEGERI 2016. Cine va castiga Primaria Capitalei, candidatul PSD sau al PNL?

Tot in sedinta de luni a BPN al PNL, au fost validate încă nouă preşedinţi la organizaţii judeţene sau de sector ale PNL. Printre acestia se numara Gheorghe Dragomir la Constanta, Catalin Boboc la Braila, Catalin Predoiu la Bucuresti, Mihai Voicu la Sectorul 1, Anca Boagiu la Sectorul 2, Florin Alexe la Sectorul 3, Marius Rogin la Sectorul 4, Cristian Olteanu la Sectorul 5 si Aleodor Francu la Sectorul 6.

“Începând de astăzi, vom avea preşedinţi unici în următoarele judeţe în filiale ale PNL: la Brăila – senatorul Cătălin Boboc, la Constanţa – deputatul Gheorghe Dragomir, la Tulcea – deputatul Vasile Gudu. Şi, la propunerea Organizaţiei de Bucureşti, a domnului Cătălin Predoiu, după discuţii cu colegii din sectoare: la sectorul 1 – deputatul Mihai Voicu, la sectorul 2 – senatorul Anca Boagiu, la sectorul 3 – deputatul Florin Alexe, la sectorul 4 – Marius Rogin, la sectorul 5 – Cristian Olteanu, la sectorul 6 – Aleodor Frâncu”, a precizat Blaga.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.