PNL si USR vor initia impreuna motiunea de cenzura impotriva Guvernului. Care este pozitia celorlalte formatiuni politice
AlegeriPolitica

Candidatii PNL pe tara vor fi lansati la Constanta in cadrul evenimentului Liga Alesilor Locali PNL

Candidatii PNL la nivel national la alegerile locale din iunie 2016 vor fi lansati la Constanta, la inceputul lunii aprilie, in cadrul evenimentului Liga Alesilor Locali PNL. Candidatii PNL vor fi lansati pe 2 aprilie, intr-un eveniment intitulat Liga Alesilor Locali PNL.

Deputatul Gheorghe Dragomir, presedinte PNL Constanta, a explicat ca la evenimentul de la inceputul lunii aprilie vor lua parte conducerea centrala a PNL, precum si alesii locali liberali, candidati la functia de presedinte de consiliu judetean si la cea de primar in municipiile resedinta de judet.

Liga Alesilor Locali va debuta cu o serie de dezbateri, iar in jurul orei 13.00, reprezentantii PNL se vor reuni intr-un miting de pre-campanie, la care vor lua parte candidatii liberali la nivel national.

Potrivit lui Gheorghe Dragomir, care este si candidatul PNL la functia de presedinte al Consiliului Judetean Constanta, mitingul liberalilor ar putea avea loc la Sala Sporturilor, potrivit site-ului constantanoastra.ro.

Cine ar putea fi candidatul PNL la Primaria Sector 6

Candidatii PNL pe Bucuresti: Nazare la Sectorul 1, Sava la Sector 4, Raetchi la Sectorul 5. Candidatul PNL la Sectorul 6 se decide saptamana viitoare

Candidatii PNL la nivel de Bucuresti

BPN al PNL a validat, in urma cu o saptamana, candidatii la functia de primar la sectoarele 1, 2, 3, 4 si 5 ale Capitalei.

Cele cinci candidaturi liberale validate in cadrul BPN au fost anuntate de presedintele organizatiei de Bucuresti a PNL, Catalin Predoiu, respectiv la Primaria sectorului 1 – Alexandru Nazare, la Primaria sectorului 2 – Dan Cristian Popescu, la Primaria sectorului 3 – Florin Stefan Vasile, la Primaria sectorului 4 – Razvan Sava, iar la Primaria sectorului 5 – Ovidiu Raetchi.

Cat priveste candidatul PNL la sectorul 6, acesta urmeaza a fi anuntat zilele acestea.

Potentialii candidati ai PSD la Primaria Capitalei, testati in sondaje interne repetate

Articole asemănătoare

Udrea a parafrazat un pastor luteran si a lansat noi acuzatii la adresa initiatorilor afacerii Microsoft

Lucy Ionesco

Premierul Tudose se intalneste miercuri cu organizatiile civice pentru a discuta despre Legile justitiei

Ioana Badulescu

UDMR: PSD nu va vota impotriva lui Dancu, iar PNL sustine Guvernul pentru ca Ciolos este propunerea presedintelui Iohannis

Lucy Ionesco