DIICOT: Peste 4.700 de dosare vor fi inchise in cazul in care modificarile Codurilor penale intra in vigoare
Social

Candidaturile la sefia DIICOT se mai pot depune doar astazi

Luni, 16 martie, este ultima zi pentru depunerea candidaturilor la sefia DIICOT. Ministerul Justitiei va primi dosarele viitorilor candidati pentru postul cel mi inalt din cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) pana pe data de 16 martie 2015.

Procurorii care isi depun candidaturile vor fi invitati, incepand de maine, la discutii cu  Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. De altfel, Cazanciuc afirma ca ii incurajeaza pe procurori sa participe la aceasta candidatura, asigurandu-i ca toti au sanse egale.

Vezi si: Sefia DIICOT, deschisa pentru toti procurorii cu experienta si maturitate

„Ii Incurajez pe procurori sa participe la acest proces de selectie si ii asigur ca toti cei care prin rezultatele lor au dovedit capacitate de organizare, analiza si sinteza, capacitate de comunicare şi anticipare, integritate şi impartialitate in activitatea profesionala, au disponibilitatea de a lucra in echipa, vor avea sanse egale in a conduce o structura de parchet cu performante apreciate deopotriva in plan intern si international”.

Te-ar putea interesa si: Florian Coldea si ministrul Justiei, reclamati la Parchet dupa dezvaluirile unui fost ofiter al SRI

Postul cel mai inalt din cadrul DIICOT a ramas vacant din luna noiembrie a anului trecut. Fosta sefa, Alina Bica, a fost numita in fruntea DIICOT in mai 2013  si si-a dat demisia din fruntea institutiei dupa ce a fost arestata preventiv pe 21 noiembrie 2014 pentru fapte de coruptie.

Articole asemănătoare

Fostul general Iulian Vlad, ultimul sef al securitatii lui Nicolae Ceausescu, a murit la varsta de 86 de ani

Ioana Badulescu

Profesie la mare cautare in Romania! Si tu poti incerca la Iasi, Cluj, Sibiu si Timisoara

Lucy Ionesco

Nasul Radu Moraru are probleme cu executorii judecatoresti pentru o datorie la banca

Lucy Ionesco