CARACAL. Anchetatorii au gasit bucati din alt cadavru ars langa casa lui Gheorghe Dinca

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 5, 2019 13:56

CARACAL. Anchetatorii au gasit bucati din alt cadavru ars langa casa lui Gheorghe Dinca

Cel mai sumbru scenariu privind ororile comise de Gheorghe Dinca pare sa se adevereasca. Anchetatorii au gasit, luni dimineata, bucati din alt cadavru ars langa locuinta lui Gheorghe Dinca, cel care a recunoscut in fata oamenilor legii ca le-a ucis pe Luiza si Alexandra, dar a fost lovit de amnezie atunci cand a fost vorba sa dea detalii despre locul unde a a scuns cadavrele.

Anchetatorii spera sa finalizeze astazi cautarile la domiciliul principalului suspect si este posibil sa mearga din nou la Dunare, acolo unde Dinca a spus ca a aruncat una dintre victime. Urmeaza si ca gropile din curte sa fie sapate cu un excavator.

Scenariul sumbru pare sa se adevereasca. Gheorghe Dinca ar fi scapat si de trupul Luizei Melencu in acelasi mod in care a scapat de cadavrul Alexandrei Macesanu. Anchetatorii au descoperit bucati din alt cadavru ars, langa proprietatea lui Gheorghe Dinca, anunta B1 TV. Ramasitele au fost ridicate si vor fi duse la INML pentru a fi testate pentru a se stabili daca apartin Luzei Melencu.

Purtatorul de cuvant al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, la Caracal, ca in urma perchezitiei la locuinta lui Gheorghe Dinca au fost gasite noi fragmente osoase si probe biologice care vor fi supuse expertizarii. Totodata, Dinca i-a condus pe anchetatori in locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, aparatul fiind gasit.

A inceput a patra zi de verificari la casa unde Gheorghe Dinca a spus ca le-a omorat pe Alexandra Macesanu si pe Luiza Melencu. Duminica, au fost ridicate noi probe din podul casei.

Anchetatorii au sigilat, duminica, la ora 15.00 casa lui Gheorghe Dinca si au plecat cu probele pe care le-au ridicat in timpul zilei. Este vorba de probe recoltate din podul casei barbatului, cum ar fi pete de sange, dar si despre hainele gasite pe un camp din Caracal, care, la prima analiza nu ar fi ale Luizei.

Duminica a fost, de altfel, prima zi in care anchetatorii au intrat in casa lui Dinca, primul loc verificat fiind podul.
De asemenea, verificari au mai fost facute si in curtea casei, care are o suprafata de circa cinci hectare.

Dupa ce a participat la perchezitiile locuintei sale din Caracal, Gheoghe Dinca a fost dus in arestul IPJ Olt. De aici a fost adus in aceasta dimineata pentru a asista si pentru a ajuta ancheta.

Pe Alexandra, acesta a spus ca a batut-o, violat-o si tinut-o intr-o camera de la etaj, de langa terasa. Anchetatorii au gasit si niste ziduri construite recent.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.