Life

Caracteristici de la sloturi care au eşuat

Fără discuţie sloturile reprezintă un adevărat fenomen care face că aceste jocuri să conducă detaşat la popularitate în preferinţele gamblerilor. Şi să o recunoaştem cu toţii, nu are ce să nu îţi placă la aceste inovative jocuri de noroc.

Începând cu dinamica de joc, grafica pe care aterizează simbolurile tematice şi până la mulţimea de funcţii speciale, toate acestea sunt rezultatul popularităţii de care sloturile se bucură. Cu cât mai multe oportunităţi de câştig cu atât mai mult creşte gradul de popularitate al acestor jocuri de noroc.

Şi pentru că sunt atât de populare s-a încercat de-a lungul timpului o modificare a acestor caracteristici în scopul declarat de a le face şi mai atrăgătoare. Nu toate au prins la public şi astăzi vom discuta despre acele caracteristici care au eşuat şi au dus în final la scoaterea acestora din circuitul cazinourilor.

Sloturile cu 7 role

Odată ce ai accesat Magic Jackpot casino ai intrat într-o lume unde sloturile predomină. Nu îţi mai rămâne decât să le alegi pe cele mai promiţătoare şi să încerci să extragi de la ele acea experienţă de joc pe care ţi-o doreşti.

Dar în momentul în care alegi te vei orienta către sloturile care abundă în funcţii wild, multe speciale, multiplicatori dar şi premii suplimentare de unde jackpotul nu are cum să lipsească. Este de fapt strategia care îţi dă cele mai mari şanse de câştig aşa că trebuie să o aplici de fiecare dată.

Dar toate aceste funcţii speciale au loc pe o anumită arhitectură de joc şi din acest punct de vedere cele mai populare rămân în continuare cele dispuse pe 5 role. S-a încercat şi încă se mai încearcă o arhitectură de 7 role în scopul declarat de a mări liniile de plată dar şi de a face loc unor alte funcţii suplimentare.

Dar dacă joci un asemenea slot constaţi că de fapt nimic nu se schimbă, ba din contră să obţii o specială în aceste condiţii este mult mai dificil decât pe sloturile cu 5 role. Şi tot datorită faptului că au 7 role, să obţii pe ele un câştig de tip ecran este foarte puţin probabil.

În plus, ceea ce le defavorizează masiv este concentraţia uriaşă de care trebuie să dai dovadă că să urmăreşti dinamica acestui joc. Oricât de multă acuitate vizuală ai avea este dificil să urmăreşti 7 role la treabă, faţă de 5 cu care eşti deja obişnuit.

În final oboseşti şi fără să vrei o să faci tranziţia la un slot deja clasic care este structurat pe 5 role de joc. Este mult mai uşor de urmărit, funcţiile speciale sunt cam aceleaşi şi în plus liniile de câştig se formează mult mai des decât pe un slot cu 7 role.

Bonusuri bazate pe îndemânare

Este clar ca jucătorul modern este atras de sloturi moderne şi tipul de slot care să ofere bonusuri bazate pe îndemânare i-a avut ca ţintă principală. Aşa se face că aceste sloturi au apărut pe piaţa de iGaming dar au fost sortite imediat eşecului.

Ca să înţelegi ce reprezintă un asemenea slot o să îi facem o scurtă descriere astfel încât să realizezi de ce au eşuat. Sloturile cu asemenea bonusuri sunt identice cu sloturile pe care le cunoşti dar diferă major în partea de bonusare.

În momentul în care ai prins un asemenea bonus va trebui să dai dovadă de abilităţi şi îndemânare pentru a câştiga o sumă mai mare de bani. Dacă joci un slot cu tematică de western şi obţii speciale vei fi transportat în modulul de bonusare care se va transforma într-un joc de tip Shooter.

Va trebui să împuşti câţi mai mulţi pistolari sau să dobori cât mai multe ţinte pentru a-ţi mări constant încasările. Pare frumos şi extrem de uşor la prima vedere dar pentru un jucător neantrenat în asemenea jocuri se poate dovedi o adevărată umilinţă.

Să ajungi în faza de bonus şi să nu introduci nimic în casă pentru că nu ai anumite abilităţi este frustrant pentru orice jucător. Acesta este şi motivul pentru care asemenea sloturi au intrat rapid în dizgraţia jucătorilor, aceştia preferând o variantă simplă de bonusare.

Stai în faţa slotului tău favorit, vin specialele şi aştepţi ca acestea să se desfăşoare automat, fără intervenţia ta decisivă. Este optica majorităţii jucătorilor şi se explică în acest fel de ce sloturile cu bonusuri bazate pe îndemânare rămân în continuare în anonimat.

Strategii de pariere

Producătorul care a introdus aceste tipuri de sloturi cu strategii de pariere se numeşte Elk Studios. Jucătorii care le cunosc produsele ştiu că au scos câteva titluri de succes dintre care se remarcă Ecuador Gold sau Electric Sam.

Dar au reuşit să se şi remarce prin sloturile care propun strategii diferite de joc în anumite faze ale jocului. Ce înseamnă un slot cu strategii diverse în optica acestui producător? Nimic altceva decât că îţi dă posibilitatea să comuţi slotul într-o altă dinamică de pariere.

Apelezi la o strategie predefinită pe slot şi o activezi din butonul cu această funcţie. Acest lucru înseamnă că de aici înainte toate rotirile pe care le vei da pe un asemenea slot se vor integra în această strategie.

Pe scurt, o strategie propusă de Elk Studios este că orice câştig vei obţine va duce imediat la creşterea mizei de joc. Aceasta se va creşte automat până când vei atinge cel puţin 4 niveluri peste nivelul de bază al jocului.

În acest moment creşterea se opreşte şi aparatul se va întoarce la miza de bază. Apoi strategia se reia automat şi va face paşii descrişi mai sus urmărind acelaşi tipic. Este o strategie de tip „jumper” care sună bine în teorie însă în practică lucrurile nu stau deloc aşa.

Ca să urci patru nivele peste cel de bază înseamnă creşterea semnificativă a mizei şi nu ţi se garantează că vei obţine pe parcurs şi câştigurile dorite. Este deci nevoie de un buget de joc consistent care de cele mai multe se sacrifică pe un asemenea slot, aşa că se explică de ce acest concept este în continuare unul care nu intră în aria de preferinţe ale jucătorilor.

Concluzie

Îţi doreşti de la un slot să şi câştigi dar vrei să vezi şi o dinamică de joc atractivă care să abunde în caracteristici speciale de natură să îţi mărească şansele de câştig. Sloturile cu 7 role, cele cu bonusuri de îndemânare şi cele care propun strategii automate de joc nu intra însă în această categorie, aşa că alege slotul care îţi aduce cele mai mari împliniri, bucură-te de funcţiile sale speciale şi încearcă să joci cât mai responsabil!

Related posts

VISUL REGELUI, EPISODUL 39: Chunchu impiedica izbucnirea unui razboi intre Silla si Gogureyo

Bogdan

De ce unii angajati sunt exclusi la locul de munca

Lucy Ionesco

Un prezentator tv a murit dupa ce a asteptat ore intregi sa fie preluat de un medic

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult