Recomandari

Caracteristicile unui fișet metalic, imbatabile chiar și după ani de utilizare

Modelele de fișet metalic se remarcă prin versatilitate, rezistență și stiluri de compartimentare practice. Acestea oferă posibilitatea de a organiza și a depozita diferite articole, de la cele de birotică și papetărie la echipamentele de muncă.

Cu o istorie îndelungată și aplicații în numeroase domenii de activitate, aceste piese de mobilier au trecut prin transformări repetate de-a lungul timpului, fiind adaptate permanent la cerințele și nevoile specifice mediului actual de business, industrial și comercial.

De la organizarea documentelor la depozitarea articolelor cu nivel de importanță ridicat, modelele din această gamă contribuie la sistematizarea eficientă a spațiilor (birouri, arhive) și la creșterea randamentului la locul de muncă. Iată câteva dintre caracteristicile definitorii ale acestor produse!

Dimensiunile

Dimensiunile variază într-un spectru larg, pornind de la cele mai mici modele de 800x350x600 (LxlxH) mm până la cele mai mari de 1000x450x2000 (LxlxH) mm. Având la dispoziție o plajă bogată de mărimi, poți amenaja biroul sau cabinetul, indiferent de suprafață, fără a bloca căile de acces și fără a aglomera inutil încăperile.

Polițele reglabile

În funcție de materialele pe care dorești să le depozitezi, te poți orienta spre modelele de fiset metalic cu 1 sau 2 uși și interioare dotate cu 1, 2, 3 sau 4 polițe. Avantajul polițelor este că pot fi reglate pe înălțime, reconfigurând în acest fel compartimentarea, pentru a beneficia de un mediu de depozitare potrivit, chiar și pentru obiectele mai voluminoase.

Dacă ai cutii de largi dimensiuni, echipamente de muncă robuste, hărți sau planșe, prin reglarea rafturilor vei obține spațiul optim pentru aranjarea ordonată a acestora. Interiorul va fi, astfel, utilizat inteligent, la capacitate maximă, fără a face nicio risipă. Polițele sunt foarte rezistente și pot susține greutăți între 35 și 60 kg.

Fiset metalic

Rezistență la foc

Modelele de fișet metalic sunt acoperite de un strat de vopsea ignifugă ce le permite să reziste la foc deschis între 1 și 6 ore. Garniturile acestora blochează pătrunderea focului în interiorul mobilierului, protejând obiectele depozitate.

Seifurile

Modelele cu seif sau cutie de valori sunt, de asemenea, o soluție excelentă pentru păstrarea în siguranță a obiectelor de valoare și a documentelor importante. Cu structura sa solidă și sistemele de închidere robuste, acest mobilier menține în cele mai bune condiții actele legale, precum certificate de naștere sau documente de proprietate, dar și articole cu valoare ridicată, cum ar fi ștampile sau cecuri.

Prin capacitatea sa de a proteja împotriva incendiilor și furturilor, un fișeț metalic cu seif nu oferă doar un spațiu profesional pentru plasarea bunurilor de valoare, ci și un confort psihic mai bun în ceea ce privește siguranța celor depozitate.

Designul modern

Designul practic și varietatea culorilor se pot integra splendid în orice spațiu. Deși culoarea gri a consacrat aceste modele, acum poți opta și pentru alte nuanțe atractive, ca de pildă alb, galben, portocaliu, roz, roșu, verde sau albastru. Datorită culorilor moderne, vei realiza un ambient plăcut pentru angajați sau vizitatori, cu o cromatică relaxantă sau motivantă.

Investește într-un fișet metalic și îl vei putea utiliza vreme îndelungată, fără grija deteriorării! Acest produs îți va păstra la loc sigur actele firmei, prin intermediul seifului cu care este dotat, iar structura robustă, realizată din tablă de oțel de primă calitate, va garanta rezistența sa în timp.

Related posts

Combina de secerat conventionala sau neconventionala?

Lucy Ionesco

Somiera 140×200, soluția „hot” pentru un pat confortabil, în camere cu spațiu limitat

Lucy Ionesco

Avantajele factoringului pentru afacerea ta

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult