Sistemul informatic pentru cardul de sanatate are din nou probleme
Social

Cardul de sanatate se schimba. CNAS a anuntat cand vor fi distribuite primele carduri noi

Cardul de sanatate se schimba, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). Cu toate ca o parte dintre romani inca nu si-au validat cardurile de sanatate vechi, acestea vor fi schimbate in perioada urmatoare.

Potrivit unui anunt facut de CNAS, vor fi tiparite carduri noi de sanatet, motivatia fiind aceea ca unele documente vor expira.

„Românii deţin peste 14 milioane de carduri de sănătate, dintre care aproape două milioane nu au fost încă activate de titulari”, sustine Casa Naţionala de Asigurări de Sănătate.

Primele carduri emise îşi pierd anul acesta valabilitatea, motiv pentru care vor fi înlocuite cu noi carduri de sanatate.

Asiguraţii le vor primi tot prin intermediul Poştei Române, iar dacă nu le vor sosi la timp vor putea utiliza vechile carduri.

 

Stiri pe aceeasi tema

Gadea vine cu documente secrete despre Basescu la Antena 3

Cristiana Petrariu Bota

Spitalul Regional de Urgenta Iasi va fi construit pe un teren primit de la Guvern

Ioana Badulescu

Cazinoul din Constanta va fi in sfarsit reabilitat. Lucrarile sunt programate sa inceapa in septembrie

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult