Care este strategia PSD dupa respingerea Rovanei Plumb in comisia JURI

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 26, 2019 22:02

Care este strategia PSD dupa respingerea Rovanei Plumb in comisia JURI

PSD inca nu a anuntat strategia pe care o va adopta dupa respingerea Rovanei Plumb in comisia JURI din Parlamentul European pe motiv de conflict de interese. Liderii PSD nu au avut nicio reactie, iar surse din conducerea partidului au declarat pentru Digi24.ro ca toata conducerea este paralizata de cele intamplate la Bruxelles.

Liderii PSD au sperat ca ar fi vorba despre o exagerare a presei si ca nu este vorba despre un vot de respingere a candidaturii Rovanei Plumb la postul de comisar european, ca aceasta ar putea inca sa mearga la audierile din 2 octombrie in Comisia ENVI. Asa au fost si informati de staff-ul de la Bruxelles care functioneaza pe langa grupul PSD din Parlamentul European. Ulterior li s-a comunicat insa ca Rovana Plumb va trebui sa fie retrasa ca propunere din partea Romaniei, au explicat sursele citate.

Citeste si: Pozitia presedintelui Iohannis dupa respingerea Rovanei Plumb de catre Comisia Juridica din Parlamentul European

Digi24.ro l-a intrebat pe secretarul general al PSD, Mihai Fifor, care este strategia partidului in acest punct, insa acesta nu a dorit sa raspunda.

In timp ce partidul astepta un semna de la conducere, in conditiile in care respingerea Rovanei Plumb a picat pe fondul semnaturilor venite din interiorul PSD pentru motiunea de cenzura si a sanselor foarte mari de a fi demis Guvernul in 7 octombrie, Viorica Dancila posta pe pagina de Facebook fotografii din SUA, de la intalnirea Internationalei Socialiste.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.