Care sunt cele mai periculoase tari din lume la capitolul sanatate pentru calatorii

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 16, 2018 14:13

Care sunt cele mai periculoase tari din lume la capitolul sanatate pentru calatorii

Finlanda, Norvegia si Islanda sunt cele mai sigure tari pentru calatorii, in timp ce tari ca Libia, Afganistan si Somalia sunt cele mai periculoase locuri din lume, potrivit Travel Risk Map 2019, un studiu interactiv realizat de organizatiile International SOS si Control Risks.

Studiul are rolul de a informa turistii in legatura cu problemele cu care s-ar putea confrunta in ceea ce priveste siguranta rutiera, securitate si riscuri in domeniul sanatatii.

Tarile cu cele mai mari riscuri in domeniul sanatatii sunt Libia, Yemen, Sudanul de Sud, Niger, Coasta de Fildes, Sierrra Leone, Irak, Siria, Afganistan si Venezuela.

Romania prezinta un risc mediu in domeniul sanatatii, tara noasta fiind la acest capitol incadrata in aceeasi categorie cu state ca Bulgaria, Letonia, Lituania, Belarus, Ucraina, Serbia, Mexic, Columbia, Egipt sau Maroc.

In ceea ce priveste securitatea, cele mai nesigure tari sunt Afganistan, Siria, Yemen, Afganistan, Libia, Somalia, Mali si Sudanul de Sud, in timp ce singurele state care au obtinut punctaj maxim la acest capitol sunt Elvetia, Finlanda, Norvegia, Danemarca, Islanda, Luxemburg si Slovenia.

Tari precum Arabia Saudita, Iran si majoritatea statelor din Africa se confrunta cu probleme grave in privinta sigurantei rutiere. O situatie ingrijoratoare se constata si in tari ca Rusia, Brazilia, China.

Romania prezinta un risc scazut la acest capitol, similar cu cel inregistrat in Polonia, Ungaria, Grecia, Italia, Belgia, Cehia, Slovacia, Turcia ori Statele Unite.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.