CARRIE FISHER, alias Printesa Leila din Razboiul Stelelor, a murit la varsta de 60 de ani

Bogdan
By Bogdan decembrie 27, 2016 20:56

CARRIE FISHER, alias Printesa Leila din Razboiul Stelelor, a murit la varsta de 60 de ani

PRINTESA LEILA – RAZBOIUL STELELOR. Carrie Fisher, cunoscuta actrita, scriitoare, producatoare si regizoare americanca, devenita faimoasa pe plan international prin rolul printesei “Leila” jucat in filmul “Razboiul stelelor”, a murit marti dimineata la varsta de 60 de ani.

PRINTESA LEILA – RAZBOIUL STELELOR. Fisher a decedat in aceasta dimineata dupa ce fusese internata vineri la spitalul UCLA Medical Center din Los Angeles, in urma unui un atac de cord suferit in timpul unui zbor cu avionul pe ruta Londra – Los Angeles.

PRINTESA LEILA – RAZBOIUL STELELOR. Carrie Fisher s-a nascut in anul 1956 si a fost o obisnuita a show-bizz-ului inca de la o varsta frageda deoarece era fiica actritei Debbie Reynolds si a cantaretului Eddie Fisher, cuplu care s-a destarmat dupa ce Eddie a avut o aventura cu celebra Elizabeth Taylor.

PRINTESA LEILA – RAZBOIUL STELELOR. Carrie Fisher a debutat in cinematografie in anul 1975, cand a primit primul ei rol in comedia “Shampoo”, produsa de Columbia Pictures. A fost imediat remarcata de George Lucas care, doi ani mai tarziu, nu a ezitat in a-i oferi posibilitatea de a juca rolul printesei Leila in filmul SF “Razboiul stelelelor”.

PRINTESA LEILA – RAZBOIUL STELELOR. Succesul de care s-a bucurat pelicula dar si evolutia remarcabila a actritei au facut ca ea sa apara si in alte episoade ale seriei: Star Wars Holiday Special (1978), The Empire Strikes Back (1980), Intoarcerea lui Jedi (1983) si Trezirea Fortei (2015). Actrita a terminat de curand filmarile si la cel de-al VIII-a episod al seriei, care este programat sa fie lansat in 2017.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.