Politica

Cartianu, dupa atacul lui Radu Moraru la Turcescu: Te-ai ticnit? Sa pui mana pe tastatura si sa retractezi mizerabila insinuare

Grigore Cartianu ii raspunde lui Radu Moraru, care a facut o serie de dezvaluiri incendiare, in urma cu cateva ore, despre Robert Turcescu. Cartianu considera ca Radu Moraru are insomnii si il intreaba daca e frumos in Grecia la rasaritul soarelui, tinand cont ca textul, pe care il catalogheaza drept mizerabil, a fost scris tarziu in noapte. 

„Radu il ataca sub centura pe Robert Turcescu pentru ca fostul lui coleg a refuzat sa-i dea 20.000 de euro. Sub forma de imprumut, zice Radu, dar in vremea de azi, astfel de nuante sunt relative. Spre finalului nefericitului sau text, Radu Moraru isi pierde complet ratiunea si ma baga si pe mine in ciorba acra din capul sau”, comenteaza suparat Grigore Cartianu.

In incheiere, Cartianu ii transmite lui Radu Moraru: „Sa pui mana pe tastatura si sa retractezi mizerabila insinuare pe care ai debitat-o la adresa mea. Să adaugi și scuzele de rigoare. Acum, în mod public, pentru că în privat ai tăiat niște punți esențiale.

Va prezentam mai jos textul integral al lui Grigore Cartianu, publicat pe pagina sa de Facebook.

„Bag de seamă că Radu Moraru are insomnii. Iar după miezul nopții o ia razna. Azi-noapte, la ora 2.11, Radu a postat un text pe nasul.tv. Un text mizerabil, după părerea mea, dar e doar o părere.

Radu îl atacă sub centură pe Robert Turcescu pentru că fostul lui coleg a refuzat să-i dea 20.000 de euro. Sub formă de împrumut, zice Radu, dar în vremea de azi, astfel de nuanțe sunt relative.

Citeste si: Radu Moraru facedezvaluiri incendiare despre Robert Turcescu, dupa ce nu i-a dat 20.000 de euro imprumut

Nasul Radu Moraru are probleme cu executorii judecatoresti pentru o datorie la banca

Reactia lui Robert Turcescu dupa ce Mircea Badea l-a facut „vierme securist” si „nenorocit”

Spre finalului nefericitului său text, Radu Moraru își pierde complet rațiunea și mă bagă și pe mine în ciorba acră din capul său. Adresându-i-se lui Robert Turcescu, el scrie:

„<<Muschetarule>>, m-ai păcălit, dar pentru puțin timp! Marea Surpriză nu vine de la tine (deși te-am crezut că ai ieșit din Sistem!), ci ar veni de la Cartianu, celălalt Muschetar! Asta ar fi culmea, să aflu că și Grig e tot un vopsit! Atunci chiar merită să emigrez și să plecăm vreo 500.000 de isteți din România, de fapt sclavi, și să lăsăm Sistemul Mafiot fără taxele și impozitele noastre!”

Când am citit acest pasaj, avertizat în prealabil de un mesaj pe telefon, am fost tentat să-l tratez pe Radu ca pe Ponta, în regim de paranoia & mitomanie. Dar mă abțin. Prefer să-i adresez câteva întrebări:

1. Radule, te-ai țicnit? Cum îți permiți să faci insinuări atât de abjecte la adresa mea?

2. Înțeleg că și eu sunt „vopsit” pentru că am refuzat, recent, să-ți „împrumut” 12.000 de euro? Și că oricine nu-ți dă bani e „omul Sistemului”?

3. Dacă Turcescu e „omul Sistemului”, de ce te-ai dus să ceri bani de la el?

4. Iar ne-ai păcălit: cum se numește, de fapt, noul Super-Serviciu pentru care lucrează Robert?

5. Decât să vânezi muște, n-ar fi mai bine să-ți achiți datoriile?

Ai creat o televiziune în care libertatea de exprimare este maximă. Bravo, good, danke schön! E un lucru admirabil. Atenție, însă: libertatea de exprimare nu trebuie să se transforme în libertatea de a abera! Și când spun asta, mă refer exclusiv la tine.

E frumos în Grecia la răsăritul soarelui? Sper că suficient de frumos, încât să-ți vină mintea la cap, să pui mâna pe tastatură și să retractezi mizerabila insinuare pe care ai debitat-o la adresa mea. Să adaugi și scuzele de rigoare. Acum, în mod public, pentru că în privat ai tăiat niște punți esențiale.

Să fii iubit!”.

Stiri pe aceeasi tema

Lider din PSD Iasi ii cere lui Gheorghe Nichita sa faca un pas inapoi din cauza problemelor cu justitia

Cristiana Petrariu Bota

Procurorul Jean Uncheselu, care il ancheteaza pe Victor Ponta, a fost profesor de sport

Cristiana Petrariu Bota

Dacian Ciolos si Angela Merkel au sustinut o conferinta de presa comuna la Berlin

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult