24.5 C
România
1 octombrie 2022
casa-judeteana-de-pensii-constanta
Stiri locale

Casa Judeteana de Pensii Constanta are bilete disponibile la tratament la cea de-a XVIII-a serie 2016

CASA JUDETEANA DE PESNII CONSTANTA. Casa Judeteana de Pensii Constanta ii anunta pe cei interesati ca mai sunt locuri disponibile pentru cea de-a XVIII-a serie de bilete de tratament cu plecarea prevazuta pentru datele de 29, 30 noiembrie si 1 decembrie.

CASA JUDETEANA DE PESNII CONSTANTA. Astfel, dintr-un total de 285 de locuri, pensionarii dornici sa mearga la tratament in aceasta perioada au posibilitatea de a petrece sejururi in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Buzias, Calimanesti Caciulata, Covasna, Felix, Herculane, Olanesti, Sarata Monteoru, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata, Targu Ocna, Tusnad, Vatra Dornei.

CASA JUDETEANA DE PESNII CONSTANTA. Cererile se pot depune in continuare la sediul Casei Judetene de Pensii Constanta, sediul aflat pe Strada Decebal, numarul 13C, la ghiseul 1 aflat la parterul cladirii.

CASA JUDETEANA DE PESNII CONSTANTA. Conditiile obligatorii care trebuiesc indeplinite au ramas neschimbate, actele necesare fiind urmatoarele: cerere tip, trimitere de la medicul de familie (original si copie), copie act identitate, talon de pensie pe luna octombrie 2016 (original).

Related posts

Altex va dota integral sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt

Ionut Bota

Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti, vizata de un scandal de inselaciune

Lucy Ionesco

Pesta porcina africana face ravagii in fermele din Romania. Patronul Carnipod Tulcea: Am concediat 200 de oameni, pgubele se ridica la 7-8 milioane de euro

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult