Cassandra, eliminata de la MIREASA PENTRU FIUL MEU 5? Este insarcinata Cassandra? MPFM5

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 19, 2015 15:12

Cassandra, eliminata de la MIREASA PENTRU FIUL MEU 5? Este insarcinata Cassandra? MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 SEPTEMBRIE 2015: Cassandra este una dintre concurentele controversate din editia a 5-a a show-ului matrimonial MIREASA PENTRU FIUL MEU. Ea face in finala de sambata testul de sarcina, iar daca va iesi pozitiv, va fi in pericol de a fi eliminata. Ramane sa vedem care va fi decizia staff-ului MIREASA PENTRU FIUL MEU in ceea ce o priveste pe Cassandra.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 SEPTEMBRIE 2015: Cassandra si mama ei vor afla in cateva momente daca este insarcinata. De la ora 17.00 vom afla daca concurenta Cassandra este insarcinata. Plicul va fi deschis atunci de Mirela Boureanu Vaida.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 19 SEPTEMBRIE 2015: De precizat ca frumoasa Cassandra a facut deja un cuplu cu Robert, desi a dansat pentru Tudor, iar in finala de sambata s-a vorbit intens despre asta. Suspectata a fi insarcinata, Cassandra este vazuta drept o concurenta controversata la MPFM5, data fiind peripetiile prin care a trecut in ultima perioada.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cassandra, imagini incendiare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 19 SEPTEMBRIE 2015. Daniel si Valentina au ales si ei sa se pozeze in intimitate

Robert si Cassandra au format un cuplu. El o accepta asa cum e, o vrea cu orice pret. Robert si Cassandra se comporta deja ca doi indragostiti.

Intrebat cum va decurge relatia lor, daca testul de sarcina va fi pozitiv, Robert a spus ca va ramane cu Cassandra daca nu va fi eliminata din competitia MPFM5.

“Depinde de ce se va intampla pe parcurs. Din cate am inteles, ea nu va putea participa in aceasta competitie. Daca va ramane, voi incerca sa raman cu ea in competitie”, a spus Robert.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 SEPTEMBRIE 2015. Eduard: Unul dintre concureti vrea sa ma vada descalificat!

Cassandra, in lacrimi la MIREASA PENTRU FIUL MEU

Cassandra, concurenta de la “Mireasă pentru fiul meu” a recunoscut că a avut contact sexual înainte de a intra în competiţie, iar acum sunt şanse să fie gravidă.

Bruneta, în vârstă de 18 ani a izbucnit în lacrimi în ediţia de azi a emisiunii gândindu-se la mama ei care o priveşte de acasă şi cel mai probabil o să fie nemulţumită de comportamentul ei. “Am făcut anul trecut o întrerupere de sarcină. Mama o să spună că am făcut-o de râs! Vreau să-i spun dacă se uită acum la mine că îmi pare foarte rău”, a declarat concurenta.

Cassandra a făcut testul de sarcină iar acum aşteaptă rezultatul. Mireasă pentru fiul meu” este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 12:00-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.