Castigatoarea „Ferma Vedetelor” este Tania Popa, o actrita in varsta de 45 de ani

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 18, 2018 12:26

Castigatoarea „Ferma Vedetelor” este Tania Popa, o actrita in varsta de 45 de ani

Actriţa Tania Popa, în vârstă de 45 de ani, este câştigătoare „Ferma vedetelor“, marcând astfel o premieră – prima femeie care primeşte titlul de „fermierul anului“ şi premiul în valoare de 50.000 de euro. Tania s-a duelat în finala „Ferma vedetelor“ cu actorul de comedie Cătălin Neamţu.

Actriţa Tania Popa a fost declarată marea câştigătoare a celui de-al treilea sezon al reality show-ului „Ferma vedetelor“, devenind prima femeie care câştigă competiţia de la Pro TV.

„Când am intrat la facultate, după primul examen, mi-am dat seama că voi deveni actriţă şi mi-am gândit un discurs pentru când voi câştiga Oscarul. La speech-ul de azi nu m-am gândit“, a declarat câştigătoarea „Ferma vedetelor“.

„Sunt extrem de fericită că mi-am făcut familia mândră şi nu pentru că am câştigat premiul ăsta, ci pentru tot ce am făcut în fermă. Şi, cel mai important, mi-am dat seama, fiind departe de ai mei, că îi iubesc enorm şi că nu e nimic pe lumea asta mai important decât familia. Mă declar o femeie fericită!“, a mai spus Tania Popa.

Actriţa a declarat că jumătate din suma câştigăta o va dona fundaţiei Habitat For Humanity România, care construieşte case pentru persoanele nevoiaşe.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.