Castigatoarea "Ferma Vedetelor" este Tania Popa, o actrita in varsta de 45 de ani
Life

Castigatoarea „Ferma Vedetelor” este Tania Popa, o actrita in varsta de 45 de ani

Actriţa Tania Popa, în vârstă de 45 de ani, este câştigătoare „Ferma vedetelor“, marcând astfel o premieră – prima femeie care primeşte titlul de „fermierul anului“ şi premiul în valoare de 50.000 de euro. Tania s-a duelat în finala „Ferma vedetelor“ cu actorul de comedie Cătălin Neamţu.

Actriţa Tania Popa a fost declarată marea câştigătoare a celui de-al treilea sezon al reality show-ului „Ferma vedetelor“, devenind prima femeie care câştigă competiţia de la Pro TV.

„Când am intrat la facultate, după primul examen, mi-am dat seama că voi deveni actriţă şi mi-am gândit un discurs pentru când voi câştiga Oscarul. La speech-ul de azi nu m-am gândit“, a declarat câştigătoarea „Ferma vedetelor“.

„Sunt extrem de fericită că mi-am făcut familia mândră şi nu pentru că am câştigat premiul ăsta, ci pentru tot ce am făcut în fermă. Şi, cel mai important, mi-am dat seama, fiind departe de ai mei, că îi iubesc enorm şi că nu e nimic pe lumea asta mai important decât familia. Mă declar o femeie fericită!“, a mai spus Tania Popa.

Actriţa a declarat că jumătate din suma câştigăta o va dona fundaţiei Habitat For Humanity România, care construieşte case pentru persoanele nevoiaşe.

Stiri pe aceeasi tema

Streinu-Cercel: Spirtul medicinal nu este bun in lupta cu noul coronavirus

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 3: Aurelian nu exclude o relatie cu Gina

Bogdan

REVOLUTIA BARBIE! Femeia cu forme, noul standard in materie de frumusete

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult