-2.4 C
România
5 decembrie 2021
CASTIGATOR iUMOR 10 DECEMBRIE 2017. Concurentul care a castigat iUmor, dupa voturile telespectatorilor
Viata bate filmul

CASTIGATOR iUMOR 10 DECEMBRIE 2017. Concurentul care a castigat iUmor, dupa voturile telespectatorilor

CASTIGATOR iUMOR 10 DECEMBRIE 2017. Marea finala a competitiei de umor iUmor a fost duminica, 10 decembrie 2017 la Antena 1. Delia, Cheloo si Bendeac au avut dificilul rol de a alege cele mai bune numere dintre cele ajunse deja in finala, care mai apoi au fost votate de publicul telespectator. Castigatorul iUmor este Ana Maria Calita.

Ana Maria Calita, frumoasă și talentată, cu mare priză la public, a câștigat premiul de 20.000 de euro cu un număr de stand-up comedy interesant.

Iti recomandam: Cine este Ana Maria Calita, castigatoarea iUmor, sezonul 4. A terminat UNATC si este colaboratoare la Opera Comica pentru Copii

CASTIGATOR iUMOR 10 DECEMBRIE 2017. Concurentii care s-au calificat in finala iUmor sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru. Asadar unul dintre ei este marele castigator iUmor 2017.

CASTIGATOR iUMOR 10 DECEMBRIE 2017. UPDATE ORA 22.15: Adi Bobo a venit in finala tot cu caciula de data trecuta. „S-o prins, nu pot s-o mai dau jos”, a spus el. „Sa zicem ca este cel mai favorizat concurent de la iUmor. Daca nu eram eu, Adi Bobo nu era aici’, a spus Cheloo in marea finala, inainte de numarul lui Adi Bobo. „Eu cred ca el o sa castige finala. El e Danemarca”, a comentata Bendeac inainte de numarul lui Adi Bobo.

CASTIGATOR iUMOR 10 DECEMBRIE 2017. Asadar cea mai îndrăgită emisiune de umor din România se apropie de finalul celui de-al patrulea sezon. Duminica aceasta, pe 10 decembrie, la marea finală, de la ora 20.00, românii vor afla cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

După 11 ediții pline de umor, timp în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere extraordinare ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală datorită votului telespectatorilor sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

CASTIGATOR iUMOR 10 DECEMBRIE 2017. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați.

În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

CASTIGATOR iUMOR 10 DECEMBRIE 2017. În acest timp, emisiunea ”iUmor” continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume! Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați ”iUmor” în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro

Stiri pe aceeasi tema

Ana a sarit gardul Mireasa Pentru Fiul Meu! Ghici pentru cine: pentru Gabi sau pentru Petru?

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 13 MAI 2015. Teo: Eu si domnisoara respectiva am discutat despre mai multe subiecte de viata!

Delia Ion

REZULTATE LOTO 19 martie 2015. HotWeek va prezinta NUMERELE LOTO DE JOI

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult