CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE. El este castigatorul finalei iUmor.VIDEO
Viata bate filmul

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE. El este castigatorul finalei iUmor.VIDEO

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE. Am ajuns la marea finala iUmor, difuzata duminica, 11 decembrie, la Antena 1. Sunt noua finalisti care vor da tot ce au mai bun pentru a castiga marele premiu de la iUmor 2016 in valoare de 20.000 de euro. HotWeek va reveni cu detalii din concurs si cu castigatorul iUmor.

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE ORA 00.10. Maria Popovici este castigatoarea iUMOR din 11 decembrie. „Vreau sa ma uit in ochii tai si sa-ti spun ca sunt foarte multi romani care te-au asteptat si ca nu i-ai dezamagit. M-a luat plansul, i-a dat seama in tip ce vorbea, simteam ca-mi vine sa plang de cat de mult m-am bucurat pentru ea. Eu vreau sa te aplaud si acum in picioare. Bravo”, i-a spus Bendeac talentatei Maria Popovici. 

Momentul Mariei Popovici poate fi vazut aici

Ca si în primul sezon, „bucătăria” emisiunii iUmor a fost la vedere, astfel încât transparența votării să fie maximă. Emisiunea a fost înregistrată, însă voturile telespectatorilor au fost exprimate LIVE, în timpul emisiunii, după start vot.
Echipa de producție a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obținut trei „Da” din partea juraților, iar concurentul cu cel mai mare număr de voturi castiga!

Maria Popovici, iUMOR 11 decembrie. VIDEO. Cel mai tare numar apreciat de Bendeac

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE ORA 20.25. Adrian Lungu a fost concurentul care a spart gheata, momentul sau fiind apreciat si aplaudat de juriul format din Delia, Bendeac si Cheloo. Al doilea concurent de la iUvor este Andrei Voicu din Otopeni.

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE. Emisiunea fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor vor putea fi exprimate LIVE, în timpul emisiunii. Echipa de producție a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obținut trei „Da” din partea juraților, însă doar cel care va obține cel mai mare număr de voturi din partea publicului va fi desemnat marele câștigător al marelui trofeu și al premiului de 20.000 de euro.

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE. Duminică seara de la ora 20.00, Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii iUmor. Cei nouă finaliști sunt Adrian Lungu, Ana Maria Călița, Ionuț Rusu, BonBon Bombay, Marius Covache, Mane Voicu, Maria Popovici, Andrei Voicu, George Țintă, desemnați de telespectatori în urma voturilor exprimate pe aplicația emisiunii, se vor lupta pentru trofeul iUmor și marele premiu de 20.000 de euro.

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE. Fiecare dintre concurenții finaliști va prezenta în fața juriului și a publicului un moment cu care speră să obțină de la fiecare dintre cei trei jurați un LIKE. Doar cei care vor obține trei LIKE-uri vor putea intra la votul final care aparține telespectatorilor. Ca în primul sezon, „bucătăria” emisiunii este la vedere, astfel încât transparența votării să fie maximă.

Emisiunea fost deja înregistrată, dar voturile telespectatorilor vor putea fi exprimate LIVE, în timpul emisiunii. Echipa de producție a filmat câte un final pentru fiecare concurent care a obținut trei „Da” din partea juraților, însă doar cel care va obține cel mai mare număr de voturi din partea publicului va fi desemnat marele câștigător al marelui trofeu și al premiului de 20.000 de euro.

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE. Alina Eremia acceptă cererea în căsătorie a lui Mihai Bendeac în finala iUmor

Duminică seara de la ora 20.00, când Antena 1 difuzează marea finală a emisiunii iUmor, alături de cei nouă finaliști care se luptă pentru trofeul iUmor și marele premiu de 20.000 de euro vor urca pe scenă și Andreea Antonescu, Alina Eremia, Dorian Popa și Florin Ristei.

Tocmai pentru a da veridicitate momentului său, concurentul care face hipnoză de scenă îi va folosi de data aceasta pe cei patru artiști. Dacă trei dintre ei vor părea sub controlul total al hipnozei, unuia dintre cei patru artiști nu îi va putea fi indusă această stare, însă se va afla într-una de catalepsie, fără posibilitatea de a-și mișca membrele rigide. Care este concurentul care nu a putut fi hipnotizat, telespectatorii vor afla duminică seara, de la ora 20.00.

CASTIGATOR iUMOR, 11 DECEMBRIE 2016. LIVE. Ei sunt concurenții care urcă pe scenă în MAREA FINALĂ ”iUmor”

Delia, Cheloo și Bendeac se pregătesc intens pentru a viziona ultimele momente ale concurenților ajungi în marea finală. Duminică, 11 decembrie, ora 20:00, la Antena 1!

Avem nouă finaliști, pe numele lor:

1. Adrian Lungu

2.Ana Maria Calița

3.Ionuț Rusu

4.Bonbon Bombay

5.Marius Covache

6.Mane Voicu

7.Maria Popovici

8.Andrei Voicu

9.George Țintă

Stiri pe aceeasi tema

MPFM5. Inca doi concurenti au cazut in mirajul zeului Eros

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Stefania a absolvit cu succes Masterul Facultatii de Management ASE Bucuresti

Delia Ion

LEGEA SALARIZARII UNICE SE APLICA IN 2016 SAU IN 2017? Noua GRILA DE SALARIZARE nu poate fi aplicata pentru ca nu sunt bani. Legea Salarizarii va fi modificata din nou

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult