Viata bate filmul

CASTIGATOR IUMOR, 5 IUNIE 2016. El este castigatorul finalei iUmor. VIDEO

CASTIGATOR IUMOR, 5 IUNIE 2016. Marea finala a showului iUmor este duminica, 5 iunie 2016, la Antena 1. Abia asteptam sa aflam cine va fi castigatorul iUmor 2016, in marea finala evoluand cei mai buni concurenti. Delia, Cheloo si Bendeac au ramas impresionati de mai multe numereCastigatorul primului sezon iUmor este Vlad Grigorescu, in urma voturilor date de publicul emisiunii de la Antena 1. „Bravo Vlad, ai fost cel mai bun”, i-a spus Bendeac.

„Insumez tot discursul meu intr-un singur cuvant: multumesc. Voi investi banii in teatru, ca noi sa ne putem manifesta”, a spus Vlad Grigorescu.

Vlad Grigorescu i-a incantat pe jurati, insa pe pagina de Facebook a emisiunii iUmor telespectatorii sunt nemultumiti de numarul iesit castigator, dar si de calitatea celorlalte numere si a emisiunii per ansamblu.

CASTIGATOR IUMOR, 5 IUNIE 2016. Ultimul, dar nu cel din urmă, Vlad Grigorescu a venit pregătit pentru marea finală „iUmor”. Concentrat şi cu trucurile la el, magicianul i-a dat pe toţi pe spate

După ce a avut unele probleme cu alegerea mentorului, Vlad a reuşit să o „corupă” pe Delia. Şi bine a făcut. De la trucuri de magie, până la unele de-a dreptul periculoase, Vlad a ridicat publicul in picioare.

Cheloo: „Ceea ce ai făcut a fost foarte bine. Te joci bine cu publicul, nu te pierzi, ştii ce ai de făcut”.

Delia: „Pot să încerc să bag şi eu un cui în nas? A fost foarte tare”.

Bendeac: „Aria creativităţii tale e imensă. M-am simţit că în Vegas”.

Vlad Grigorescu a primit trei de „DA”.

CASTIGATOR IUMOR, 5 IUNIE 2016. UPDATE ORA 20.35: Momentul lui Paul Lungu din finala iUmor 2016 a dat juriul pe spate. A pus-o pe Delia sa scrie numele ei numele pe o bancnota si ca prin farmec i-a aratat-o la finalul numarului intr-o rosie. Paul Lungu s-a intrecut pe el in finala. A fost un spectacol total si de calitate.

Paul Lungu este unul dintre oamenii care au confirmat si a emotionat juriul iUmor. Profesorul de alba-neagra, a glumit Cheloo. „Te-as lua partener Am un plan de afaceri, tu faci alba neagra, eu fac planul”, a glimit Cheloo.

„Foarte Tare! Incerc sa imi dau seama cum ai facut treaba asta. Felicitari, maestre”, a spus Delia.

„Cineva care face facut tu pe o scena si ii invata pe copii pe itnernet lucruri utile, cred ca nu imi apartii mie, ci noua toturor, celor de acasa si celor de aici. Iti multumim”, i-a spus Bendeac.

CASTIGATOR IUMOR, 5 IUNIE 2016. În marea finalã “iUmor”, difuzatã duminicã, de la 20:00, la Antena 1, desemnarea câştigãtorului acestui sezon se va face printr-un sistem unic, gândit special pentru acest proiect, în douã etape.

Cele mai noi stiri despre emisiunea iUmor

FINALA IUMOR 2016! VIDEO. Dupa editia din 22 mai, ei sunt concurentii din finala iUmor

Mai exact, în prima etapã va conta votul juriului. Astfel, cei nouã finalişti aleşi de cãtre telespectatori prin vot pe aplicaţia “iUmor”, de-a lungul celor nouã ediţii ale show-ului îşi vor alege fiecare câte un jurat care sã le fie mentor său partener de scenã, dacã este cazul. Juratul care este mentorul unui finalist îi va dă acestuia automat like-ul sãu (Votul “DA”). Pentru a promova în urmãtoarea etapã, un concurent are nevoie obligatoriu de trei like-uri ( trei voturi “DA”), un singur dislike (vot “NU”) eliminându-l din concurs.

CASTIGATOR IUMOR, 5 IUNIE 2016. Etapa 2. Votul Publicului
În cea de-a doua etapã, toţi concurenţii care au obţinut trei like-uri ( trei voturi “DA”) intrã la votul publicului. De aceastã datã, votul se va face exclusiv prin SMS la 1313, numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM.

Tariful este de 1.20 EURO TVA INCLUS. Nu existã limitã a numãrului de voturi date de la un singur numãr de telefon. Va exista o singurã sesiune de vot, marcatã cu START VOT şi STOP VOT, la finalul cãreia vă fi declarat câştigãtor concurentul care a obţinut cel mai mare numãr de voturi ( cele mai multe SMS-uri).
Cel mai periculos joc de improvizaţie, în finala „iUmor”! Trupa OBLIGO şi „Cursa de şoareci”. Cine a fost prins?!

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IULIE 2016. Ce fericire pe cuplul Elly si Cristian, care a castigat MPFM 4!

Cristiana Petrariu Bota

BURLACITA 25 OCTOMBRIE 2015. BURLACITA DANIELA CRUDU i-a surprins pe baieti in timpul galei de decernare a trandafirilor salvatori

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 28 IULIE 2016: Oana, frumoasa foc cu burtica de graviduta! FOTO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult