CASTIGATOR NEXT STAR 12 MAI 2016
Viata bate filmul

CASTIGATOR NEXT STAR, 12 MAI 2016. Finala spectaculoasa cu un castigator atipic pentru un astfel de show

CASTIGATOR NEXT STAR – 12 MAI 2016. S-a tras cortina peste un nou sezon al show-ului NEXT STAR destinat celor mai talentati copii din tara. Premiul cel mare, in valoare de 20.000 de euro a fost acordat micutei Andreea Tucaliuc, cea care a reusit sa-i impresioneze nu numai pe cei patru jurati dar si pe numerosii telespectatori cu un numar de contorsionism.

CASTIGATOR NEXT STAR – 12 MAI 2016. A fost o prestatie de exceptie pe parcursul careia Pepe, CRBL, Alina si Dorian Popa au avut numeroase remarci pozitive si exclamatii de uimire in fata talentului demonstrat de Andreea pe scena, de departe cel mai complet si cel mai complex numar de contorsionism fazut in istoria acestui show.

CASTIGATOR NEXT STAR – 12 MAI 2016. Festivitatea de premiere a avut si ea parte de un eveniment inedit. Maia Morgenstern a urcat pe scena pentru a o felicita pe noua stea a Romaniei, cunoscutei actrite revenindu-i misiunea de a-i acorda si marele premiu.

VEZI AICI CUM A EVOLUAT ANDREEA TUCALIUC IN FINALA NEXT STAR DIN 12 MAI 2016. VIDEO

VEZI MOMENTUL ANDREEI TUCALIUC DIN CALIFICARILE IN FINALA NEXT STAR 2016

CASTIGATOR NEXT STAR – 12 MAI 2016. VIDEO DE LA FESTIVITATEA DE PREMIERE!

STIRE INITIALA

CASTIGATOR NEXT STAR – 12 MAI 2016. Dupa un regal de talente prezentate de-a lungul ultimelor saptamani, finala NEXT STAR 2016 isi desemneaza astazi castigatorul. Finala de popularitate de saptamana trecuta a fost castigata de un copil nevazator care s-a catarat pe stanci, sa vedem cine va castiga marea finala NEXT STAR de joi, 12 mai 2016. Sunt 13 finalisti, cei mai buni dintre cei buni. Pe ei ii vom vedea in aceasta seara oferind un show de zile mari la Antena 1, de la ora 20.30. Vom reveni cu update si video dupa desemnarea castigatorului Next Star. 

CASTIGATOR NEXT STAR, 12 MAI 2016. Ei sunt concurentii pe careii vedem in marea finala Next Star 2016: Ama Codreanu (10 ani, Galați), Darius Cocoș (13 ani, București), Andreea Tucaliuc (12 ani, corn. Corni, județul Botoșani), Eva Timuș (13 ani, Chișinău), Ștefan Luncanu (14 ani, Bacău), Diana Damian (10 ani, Năvodari), Robert Hu (14 ani, București), Mara Bratu (9 ani, Mioveni), Dani Plohi (7 ani, București), grupul Barbunco Romano (cinci copii, cu vârste între 11 și 14 ani, Hunedoara), Daria Văcăroiu (12 ani, București), Ionela Țăruș (11 ani, Chișinău) și Iulian Nunucă (11, com. Moțca, județul Iași) sunt finaliștii.

Cel mai talentat și charismatic concurent NEXT STAR 2016  va fi desemnat de către juriu marele câștigător al sezonului. Trofeul îi va fi înmânat învingătorului de marea actriță Maia Morgenstern.

Castigatorul NEXT STAR 2016, o surpriza! Show de zile mari la Antena 1

CASTIGATOR NEXT STAR, 12 MAI 2016. Micul geniu Dani Plohi va încerca să rezolve trei cuburi Rubik, legat la ochi, în marea finală “Next Star”

În marea finală “Next Star”, de joi, 12 mai, de la ora 20.30, la Antena 1, Dani Plohi (7 ani, din București), micul geniu pasionat de cubul Rubik și alte puzzle-uri mecanice, îi va uimi pe cei patru jurați cu demonstrațiile sale. “Jur!

CASTIGATOR NEXT STAR, 12 MAI 2016. “Matrix” revine în marea finală “Next Star”. Robert, campion mondial la arte marțiale mixte, recreează o scenă celebră

Joi seara, de la ora 20.30, la Antena 1, Robert Hu (14 ani, din București), campion mondial la kempo – arte marțiale mixte, recreează o spectaculoasă scenă din “Matrix”, în marea finală “Next Star”. Și îi va impresiona cu momentul său pe jurații Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa și CRBL, care-l aseamănă deja cu Jet Li și Jackie Chan.

Amintim ca trofeul de Popularitate ”Next Star” a fost câștigat de un adevărat luptător. Alin a primit votul celor de acasă

În finala de popularitate a sezonului 6 „Next Star”, Alin Cojoacă, copilul nevăzător, face cățărări pe stâncă la indicațiile antrenorului.

Alin Cojoaca, castigatorul finalei de popularitate NEXT STAR din 5 mai 2016. VIDEO

El e cel mai vizualizat concurent NEXT STAR 2016 pe Youtube

Stiri pe aceeasi tema

RAPID BUCURESTI. Romeo Surdu: Daca vroiam, Rapid era acum in faliment!

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 61 REZUMAT, 27 IUNIE 2016. Dilara ii marturiseste lui Harun ca Demir este fiul lui

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectatorii MPFM4 cred ca tatal lui Elly seamana cu Cristian

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult