CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Letizia Chiloiro merge in finala Next Star

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 16, 2017 23:30

CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Letizia Chiloiro merge in finala Next Star

CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Castigatoarea editiei Next Star de joi, 16 martie, este Letizia Chiloiro. Ea merge in marea finala a emisiunii de talente Next Star. A doua mare castigatoare a editiei este Katia Carbune, care a primit Golden Star de la Pepe.

“Imi lipsesc cuvintele”, a spus Letizia dupa ce a aflat ca este castigatoarea acestei editii Next Star. Letitia face parte din echipa lui Pepe. “Katia merita. A castigat Letitia”, a adaugat Pepe.

CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. În ediția a V-a a sezonului 8 “Next Star”, Letizia Chiloiro a cântat melodia “Stone Cold”, interpretată de Demi Lovato. Complimenti! Letizia Chiloiro, fetita cu voce de aur din Italia, merge în marea finală de la Next Star!

Katia Carbune are 10 ani, este din Cluj si a emotionat juriul Next Star din 16 martie. A fost atat de buna, incat juriul i-a dat trofeul Golden Star. Katia Carbune a interpretat o piesa compusa chiar de ea, iar in platou s-a aflat special pentru ea nimeni altul decat realizatorul de emisiuni radio Mihai Morar de la Radio Zu. Katia a scris deja 5 piese pana acum, muzica si versuri.

Vezi si: KATIA CARBUNE, NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Golden Star pentru o Katia, artista care va avea propriul album si va fi difuzata la ZU

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.