CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Letizia Chiloiro merge in finala Next Star
Viata bate filmul

CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Letizia Chiloiro merge in finala Next Star

CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Castigatoarea editiei Next Star de joi, 16 martie, este Letizia Chiloiro. Ea merge in marea finala a emisiunii de talente Next Star. A doua mare castigatoare a editiei este Katia Carbune, care a primit Golden Star de la Pepe.

„Imi lipsesc cuvintele”, a spus Letizia dupa ce a aflat ca este castigatoarea acestei editii Next Star. Letitia face parte din echipa lui Pepe. „Katia merita. A castigat Letitia”, a adaugat Pepe.

CASTIGATOR NEXT STAR 16 MARTIE 2017. În ediția a V-a a sezonului 8 „Next Star”, Letizia Chiloiro a cântat melodia „Stone Cold”, interpretată de Demi Lovato. Complimenti! Letizia Chiloiro, fetita cu voce de aur din Italia, merge în marea finală de la Next Star!

Katia Carbune are 10 ani, este din Cluj si a emotionat juriul Next Star din 16 martie. A fost atat de buna, incat juriul i-a dat trofeul Golden Star. Katia Carbune a interpretat o piesa compusa chiar de ea, iar in platou s-a aflat special pentru ea nimeni altul decat realizatorul de emisiuni radio Mihai Morar de la Radio Zu. Katia a scris deja 5 piese pana acum, muzica si versuri.

Vezi si: KATIA CARBUNE, NEXT STAR 16 MARTIE 2017. Golden Star pentru o Katia, artista care va avea propriul album si va fi difuzata la ZU

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 27 MARTIE 2017. Turcia nu poate avea probleme in a se impune in fata Moldovei

Bogdan

LEGEA PAMANTULUI EPISODUL 1 REZUMAT, 6 APRILIE 2015. Omer o cere in casatorie pe Leyla

Delia Ion

NICU ROMANIUC, ROMANII AU TALENT 15 APRILIE 2016. VIDEO. Cel mai creativ moment de la Romanii au Talent!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult