Viata bate filmul

Castigator Next Star, 29 martie 2015: Emotii uriase in platoul Antena 1!

CASTIGATOR NEXT STAR, 29 MARTIE 2015: O noua editie NEXT STAR are loc duminica, 29 martie, la Antena 1. Castigatorul editiei de astazi al emisiunii NEXT STAR va merge in marea finala a talent-show-ului, care se va desfasura la sfarsitul acestui sezon. Dan Negru, alaturi de Lora, Pepe, Connect-R, Vasile Muraru si Maria Carneci vor decide cine este cel mai talentat copil de pe scena NEXT STAR. HotWeek.ro va reveni cu detalii pe parcursul emisiunii.

UPDATE ora 23.00: Connect-R anunta castigatorul Next Star. In marea finala in cursa pentru 20.000 de euro merge. Ioana Mirti. Moldoveanca merge in marea finala NEXT STAR.

Ea este castigatoarea NEXT STAR din 29 martie. VIDEO

EMOTII CU JURATII NEXT STAR DE DUMINICA

Duminica, 29 martie, la “Next Star”, cei cinci jurati – Pepe, Connect-R, Lora, Maria Carneci si Vasile Muraru ii vor dezvalui unei fetite din Galati care vine sa cante, cum trec ei peste emotiile pe care le au inainte de a urca pe scena.

CASTIGATOR NEXT STAR, 29 MARTIE 2015: Astfel, telespectatorii Antenei 1 vor afla ca Pepe zice o rugaciune, Vasile Muraru isi face semnul crucii si se strange… de degetul mic, iar Connect-R face… genuflexiuni.

La auzul celor spuse de Connect-R, Dan Negru se va intoarce in culise, impreuna cu Bianca, fetita din Galati, ca sa testeze metoda lui Connect-R. “Face Negru genuflexiuni!”, striga Pepe, care ce se duce dupa ei, in spatele scenei.

CASTIGATOR NEXT STAR, 29 MARTIE 2015: Daca Lora si Maria Carneci aplica vreo metoda speciala ca sa scape de emotii, telespectatorii Antenei 1 vor afla duminica, 29 martie, de la ora 20.30, numai la “Next Star”.

 

Articole asemănătoare

IONUT SCRIPCARIU, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Daca ar castiga, si-ar lua un profesor de muzica

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU 7 SEPTEMBRIE 2015. Carmen, cu un look mai spectaculos fata de imaginea din competitie

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL 25 FEBRUARIE 2017. Show de Bollywood, concurenta eliminata sambata este Iulia

Lucy Ionesco