CASTIGATOR NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik a castigat editia Next Star de joi

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 31, 2016 16:19

CASTIGATOR NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik a castigat editia Next Star de joi

CASTIGATOR NEXT STAR 31 MARTIE 2016. O noua editie a emisiunii NEXT STAR s-a desfasurat joi, 31 martie 2016, la Antena 1. Competitia a adus pe scena cei mai talentati copii, care au impresionat juriul cu numere fascinante de muzica, teatru, dans, dar si cu momente de puzzle sau de rezolvare a cubului Rubik. 

NEXT STAR 31 Martie 2016: Castigatorul Next Star este Dani Plohi. Micutul geniu in varsta de numai 7 ani a luat patru de 10!!! Poate fi asadar inteligenta Next Star. Dani este un geniu in matematica. Pe Dani il vom revedea in finala Next Star!!

“Nu credeam ca pot sa o bat, dar am luat patru de 10 si am luat trofeul”, a spus Dani coplesit de fericire.

“Pentru mine a fost dans, muzica sau geniu”, a spus CRBL. “Dani a meritat sa ia premiul. N-am vazut la nimeni sa faca ce face Dani la varsta lui”, a spus Pepe.

“Sufletul meu tanjea si pentru Ionela”, a spus Dorian. “Eu as fi trecut trei nu unul, dar Dani s-a diferentiat prin performanta pe care o face la varsta de 7 ani”, a spus si Alina.

DANI PLOHI – CASTIGATOR NEXT STAR DIN 31 MARTIE 2016. Cubul Rubik, la superlativ! El e geniul Next Star! VIDEO

CASTIGATOR NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Unul dintre cei 12 copii DJ ai lumii vine, joi, la NEXT STAR

Copiii talentați ai românilor vin joi, 31 martie, de la ora 20.30, la “Next Star”, cu numere spectaculoase de muzică, teatru și dans, dar și cu o demonstrație de rezolvare a cubului Rubik și a altor puzzle-uri mecanice.

Unul dintre ei este DJ Cris, un copil de 12 ani care va mixa muzică dance în platoul emisiunii, pe aparatura tatălui său. “În lume sunt doar 12 copii DJ. Eu sunt unul dintre ei”, le spune Cris juraților. Ce vedetă vine să cânte pe muzica lui DJ Cris, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi seara.

CASTIGATOR NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Tot atunci, la “Next Star”, vine Dani, un puști de doar 7 ani, pasionat de cubul Rubik și de alte puzzle-uri mecanice, care îi va lăsa fără cuvinte pe jurați cu demonstrația sa. Copilul este cel mai mic membru al comunității Speedcubing România, speedcubing-ul fiind activitatea care se ocupă cu rezolvarea cubului Rubik și a puzzle-urilor mecanice într-un timp cât mai scurt.

VEZI AICI CINE ESTE CASTIGATORUL NEXT STAR DE JOIA TRECUTA

În aceeași ediție, vine Denisa (10 ani), din Iași, o fetiță talentată la actorie care va interpreta o scenetă cu ajutorul Dianei Munteanu. Ce alți copii talentați vor apărea în fața juraților Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa și cine va fi desemnat câștigătorul ediției, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 31 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

CASTIGATOR NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Diana Munteanu, în pat cu Dan Negru

Invitată în platoul emisiunii “Next Star”, pentru un moment de actorie alături de Denisa, o fetiță de 10 ani care participă în concurs, Diana Munteanu primește o invitație neașteptată din partea prezentatorului Dan Negru.

O dată încheiat momentul artistic susținut de cele două, Dan Negru o roagă pe fetiță să închidă ochii, o poftește pe Diana Munteanu în pat, alături de el, și îi îndemnă pe jurați să își vadă mai departe de jurizare.

CASTIGATOR NEXT STAR 31 MARTIE 2016. Ce-i va spune Dan Negru Dianei Munteanu și care va fi reacția Alinei Eremia, a lui Pepe, Dorian Popa și CRBL la scena provocată de prezentator, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 31 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “Next Star”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.