CASTIGATOR NEXT STAR – 4 DECEMBRIE 2014. A CASTIGAT, TOTUL E UN VIS! SELENA DIN ITALIA A LUAT TROFEUL

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 4, 2014 21:16

CASTIGATOR NEXT STAR – 4 DECEMBRIE 2014. A CASTIGAT, TOTUL E UN VIS! SELENA DIN ITALIA A LUAT TROFEUL

NEXT STAR – 4 DECEMBRIE 2014. Editia de joi, 4 decembrie, a emisiunii NEXT STAR este una speciala, in preambul de Sfantul Nicolae. Cele mai talentate voci de la NEXT STAR au cantat impreuna cu vedetele, iar show-ul care a iesit a fost unul de zile mari, adresat profesionistilor. Voci una si una, care au impresionat pana la lacrimi juriul NEXT STAR, format din Lora, Connect-R, Pepe, MAria Carneci si Vasile Muraru. 

UPDATE: Trofeul vedetelor NEXT STAR a fost castigat de duetul Selena din Italia si Monica Anghel, vedeta care a insotit-o pe scena. “Cu fiecare in parte ne-am mai intalnit, ne cunoastem, ati intrat in calcul la a castiga trofeul Next Star si ati castigat inimile voasre. Va felicit pentru asta, dar avem si un castigator. Castigatorul din aceasta seara este Selena din Italia”, a spus Pepe.

“Selena a izbucnit in plans cand a auzit ca ea este castigatoarea trofeului vedetelor. “Ce poti sa spui, Monica Anghel si Selena Doamne Dumnezeule!!! Piesa, versuri, vocea ei, acum clara, cu nuante aerate. Perfectiune”, a spus Lora la final.

//www.youtube.com/embed/9QWvnFlX0ac?list=UUfQCZDr6G7vQ7Nh-Vho2VFQ

 

update: In cateva momente aflam cine este castigatorul editiei NEXT STAR din aceasta seara. Vom reveni.

Printre copiii veniţi să cânte alături de unii dintre cei mai iubiţi artişti români se numără Oana Cenuşe, Adrian Ivan, Catinca Popa, Flavius Hosu şi Serena Rigacci, concurentă venită tocmai din Italia. Ce momente spectaculoase au pregătit micile vedete împreună cu cei mari rămâne de văzut la „Next Star”, în ediţia specială de joi, de la 20:30, la Antena 1!

HotWeek.ro iti recomanda si: Nu au putut scoate niciun cuvant in fata acestei interpretari. Pur si simplu MAGNIFIC!

Copiii de la „Next Star”, în duete cu mari artişti din România

Înainte de marea finală a celui de-al patrulea sezon, copiii care s-au lansat pe scena de la „Next Star” revin în platoul emisiunii alături de mari artişti din industria muzicală românească, în ediţia de joi, 4 decembrie, începând cu ora 20:30, la Antena 1. Printre vedetele care vor veni să cânte alături de copiii talentaţi de la „Next Star” se numără Monica Anghel, Nico, Ruby, Andreea Bănică, CRBL sau Jorge.

Elena Hasna, concurentă în sezonul al doilea, are deja aproape 7 milioane de vizualizări pe Youtube şi va urca pe scenă alături de Doru Todoruţ pentru a interpreta piesa „Beneath Your Beautiful”. „La început am fost amândoi mai timizi, dar am prins repede încredere unul în celălalt şi totul a ieşit perfect la repetiţii”, a spus Doru.

Daniela Negoiţă, finalistă în sezonul al treilea, a semnat deja un contract cu o casă de discuri şi are propriul videoclip. Ea va reveni pe scena de la „Next Star” pentru a cânta alături de Alina Eremia piesa „Love The Way You Lie”.

Printre copiii veniţi să cânte alături de unii dintre cei mai iubiţi artişti români se numără Oana Cenuşe, Adrian Ivan, Catinca Popa, Flavius Hosu şi Serena Rigacci, concurentă venită tocmai din Italia. Ce momente spectaculoase au pregătit micile vedete împreună cu cei mari rămâne de văzut la „Next Star”, în ediţia specială de joi, de la 20:30, la Antena 1.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.