-1.3 C
România
18 ianuarie 2022
CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. Laura Bretan este castigatoarea finalei Romanii au Talent - 3 iunie 2016
Viata bate filmul

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. Laura Bretan, castigatoarea finalei Romanii au Talent – 3 iunie 2016

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Cel mai talentat roman din sezonul 6, castigatorul premiului ROMANII AU TALENT 2016, este Laura Bretan. In finala ROMANII AU TALENT de vineri, 3 iunie 2016, Laura Bretan a starnit valuri de emotie atat in platou, cat si acasa, prin interpretarea perfecta a operei Tosca. Laura Bretan este cea mai talentata romanca dintre cei 16 concurenti care au evoluat in marea finala. Florin Calinescu, Andra, Mihaela Radulescu si Andi Moisescu au fost pentru ultima oara in acest sezon la ROMANII AU TALENT 2016, ne pregatim de ROMANII AU TALENT 2017!

Laura Bretan este marea castigatoare a premiului in valoare de 120.00 de euro. Fratii Adrian au iesit pe locul 2 in clasamentul telespectatorilor Romanii au Talent 2016, iar Nadia Budurusi s-a clasat pe locul 3. Clasamentul integral Romanii au Talent 2016 il regasiti mai jos! Marele premiu a fost inmanat talentatei Laura Bretan de Ciprian Postelnicu, reprezentantul Telekom, compania care a oferit marele premiu. „Echipa noastra este incantata sa se afle intre atatia oameni talentati. Va multumim dvs si publicului minunat”, a spus el.

Laura Bretan a declarat emotionata dupa ce a aflat ca este castigatoarea Romanii au Talent 2016: „In primul rand as vrea sai-i multmuesc lui Dumnezeu ca m-a adus pana acii, ca m-a protejat, multumesc celor care m-au sustinut. Va multumesc”, a spus Laura Bretan, cel mai talentat roman din 2016!

Laura Bretan s-a calificat zilele trecute la auditiile American’s got Talent, astfel ca ii tinem pumnii si acolo.

Nu uitati ca incep preselectiile pentru sezonul 7 Romanii au Talent 2017!

VEZI AICI EVOLUTIA TALENTATEI LAURA BRETAN PE SCENA ROMANII AU TALENT 2016

VEZI MOMENTUL LAUREI BRETAN DIN FINALA ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO

Finala „Romanii au Talent 2016” a fost incarcata de emotie, iar membrii juriului s-au declarat incantati de toate momentele pe care cei 16 concurenti le-au pus in scena. Show-ul a fost unul memorabil, iar concurentii ROMANII AU TALENT 2016 s-au intrecut in reprezentatii exceptionale. 16 concurenti s-au aflat in cursa pentru titlul de erou national si premiul de 120 000 de Euro.

Clasamentul in ordine descrescatoare: Locul 16 – Free Balance; Locul 15 – Bruce si Istvan; Locul 14 – Cristian Zlatan; Locul 13 – Cezara Bliosu; Locul 12 – Florin Bontea; Locul 11 – Rescibelle Santiago; Locul 10 – Life Style; Locul 9 – Florin Zgavardici; Locul 8 – Andrei Surdu; Locul 7 – Rust – Dust; Locul 6 – Anisia Gafton; Locul 5 – Manuel Chivari; Locul 4 – Mara Pruna. 

In urma clasamentului bazat pe voturile telespectatorilor, locurile urmatoare sunt: Locul 3 – Nadia Budurusi; Locul 2 – Fratii Adrian; Locul 1 – Laura Bretan.

In urma votului teslespectatorilor, cel mai original numar de la ROMANII AU TALENT 2016 este cel al moldovencei Anisia Gafton. Ea este castigatoarea premiului de originalitate in valoare de 10.000 de euro! Asadar Ania Gafton este castigatoare a editiei Romanii au Talent 2016 – premiul de originalitate.

VEZI AICI EVOLUTIA TALENTATEI ANISIA GAFTON LA ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 00.47:

Ne pregatim sa punem punct marii finale Romanii au Talent 2016. Este cel mai bun sezon ROMANII AU TALENT de pana acum, asa cum au recunoscut si membrii juriului. „Cu siguranta e un lucru indeplinit faptul ca ati trecut dintr-o parte a strazii necunoscutilor pe partea cealalta de unde vi se deschid tot felul de oportunitati. Sunteti inscrisi pe orbita profesionalismului. Dar sa nu uitam sa-i incurajam si pe cei de acasa. Romanii sunt o sursa inepuizabila de talent. Mi se multumeste in casca, as putea sa vorbesc foarte foarte mult si cu talent”, a spus Florin Calinescu.

„Ramane sezonul in care am avut de-a face cu un fenomen. Avem in fata un vulcan care erupe emotii. Ma declar noroc si-i multumesc ca am avut ocazia sa o cunosc si sunt convins ca pe Laura o s-o revad pe marile scene lirice ale lumii”, a spus Andri Moisescu.

Cei 16 finalisti Romanii au Talent 2016 au evoluat pe scena. S-a dat START VOT, liniile telefonice fiind deschise de cei de la Pro tV. Atentie, se poate vota de maxim 10 ori pentru un concurent!

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 23.53:

 Fratii Adrian sunt urmatorii concurenti care evolueaza in finala Romanii au Talent 2016. Dans contemporan cu elemente de street-dance si parkour, asta fac Fratii Adrian.
„Ce poate fi mai frumos decat sa fii cu fratele tau pe scena. Aveti o poveste care ma emotioneaza, il respect pentru ca -a crescut asa de frumos si nu v-a lasat sa va pierdeti. Sunteti minunati, aveti un talent colosal”, a spus Andra.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 23.36:

Conurentul Manuel Chivari a fost trimis de Andra in semifinala. Finala Romanii au Talent 2016 este cel mai important eveniment din viata lui. „De la un om simplu am ajuns sa ma stie o tara intreaga. E waw. Am explodat de fericire cand am iesit de pe scena in semifinala, daca puteam saream si pana in tavan. Mama mea cred ca si-acum plange de bucurie. Sper sa castig si sa-i ofer mamei mele o viata mai buna”, a spus pustiul inainte de finala Romanii au Talent 2016.

VEZI AICI EVOLUTIA LUI MANUEL CHIVARI LA ROMANII AU TALENT 2016

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 23.24:

 La prima aparitie ne-a fermecat cu un dans la bara fixa, apoi in semifinala cu un dans la bara mobila. Acum vrea si mai mult, sa castige. Nadia Budurusi este urmatoarea concurenta Romanii au Talent 2016. Nadia are doua operatii la inima si una la genunchi, dar ambitia i-a dat aripi si putere sa treaca peste toate. Asa si-a perfectionat dansul la bar. In finala Romanii au Talent 2016, Nadia Budurusi a dansat la bara mobila. A primit ropote de aplauze la final.

„Multumim doctorilor care te-au reparat. La cati politicieni am vazut eu in 26 de ani mari maestri la-bari, Smiley a inteles ce-am vrut sa spun….O luati pe Nadia in valiza si totul va merge ca pe roate. Si daca vreodata ai nevoie de inima, rinichi, splina, creier, eu am terminat cu ele, ti le dau tie pe toate”, a spus Florin Calinescu.
„Am trait cu gandul ca aceasta bara ma urmareste de cand am zis ca trebuie sa devina sport olimpic. Glumeam dar lucrurile au evoluat incredibil. Lucrurile au evoluat ca telefoanele, a devenit mobila. Am vazut un spectacol senzational”, a spus Andi Moisescu.
„Ce a facut Nadia e un spectacol de talie internationala. Cand vezi un spectacol de-o frumusete uluitoare, un om care nu s-a dat batut niciodata, Nadia nu e numai un moment extraordinar, tu esti o lectie si o poveste de viata. Esti un luptatoara”, a spus Mihaela Radulescu.

VEZI AICI EVOLUTIA DANSATOAREI NADIA BUDURUSI LA ROMANII AU TALENT 2015

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 23.10:

Pianistul Andrei Surdu se pregateste sa ne arate ce inseamna succesul. El a fost votat de public sa se califice in finala Romanii au Talent 2016. „Muzica pentru mine reprezinta un medicament natural si fara reactii adverse”, a spus Andrei Surdu inainte de evolutia sa pe scena Romanii au Talent 2016.
„Este groaznic sa vedem in ziarel straine si chiar ale noastre ca suntem lenesi, murdari, urati. Nenorocita sata de orientare tabloida face sa ignore ceva esential pentru poporul asta” talentul. Esti ca un hobbitt langa un alt hobbit. Daca v-a placut stapanul, va rog eu frumos sa aveti grija si de acest copul”, a spus Florin Calinescu.
„Tu stii foarte bine cine esti. Canti de la 8 ani, acum avand 18 ani. De-o viata aproape. Sunt convinsa ca nu ai nevoie sa auzi doar laude. Faptul ca am avut la o emisiune de divertisment numai oameni unul si unul e cel mai compet spectacol in televiziune. Pianul si muzica clasica sunt undeva la periferia divertismentului sau chiar deloc, iar tu ai ajuns in centrul acestui spectacol”, a spus Mihaela Radulescu.

VEZI AICI EVOLUTIA LUI ANDREI SURDU LA ROMANII AU TALENT 2016

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 22.55:

Urmeaza Rustin Dust, o trupa rock cu cinci membri. „Daca aveam cu 25 de ani mai putin eram cu ei in formatie. Am avut sentimentul ca sunt la un concert. Maine imi pun ceasul sa sune, la 9 dimineata rup tobele. Imi anunt vecinii”, a spus Andi Moisescu, iar Andra i-a cerut sa faca acum o reprezentatie la tobe. Andi a invocat lipsa timpului din emisiune.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 22.45:

 Pe scena Romanii au Talent 2016 evolueaza Free Balance.
„Cred ca ati mers deja mult prea departe cu riscul, ma bucur ca a iesit cu bine pana la sfarsit. Am sentimentul ca pentru voi nu se aplica aceleasi legi ale fizicii cu ale noastre”, a spus Andi Moisescu.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 22.33:

: Emotii mari, pe scena ROMANII AU TALENT 2016 intra Laura Bretan, cea pentru care s-a apasat Super Golden Buzz, intra pe scena ROMANII AU TALENT 2016. „Nu m-am asteptat. Nu stiu ce ma face speciala. Mama m-a invatat cum sa pronunt cuvintele sa fiu mandra ca sunt romanca, ca este o tara frumoasa si binecuvantata. Cand eram mica n-am avut chef sa stau la pian sa fac practica si el statea langa mine si ma invata. Sa fiu in finala Romanii au Talent inseamna fgoarte mult pentru mine. A fost dorinta lui bunicul”, a spus Laura Bretan inainte sa cante pe scena din marea finala Romanii au Talent 2016.

Pavel Bartos si Smiley au prezentat-o pe Laura Bretan prin gesturi largi si o reprezentatie pe masura.

REACTIILE JURIULUI ROMANII AU TALENT 2016:
Laura Bretan a fost aplaudata la scena deschisa. Juriul de la Romanii au Talent s-a ridicat in picioare si au aplaudat-o minute in sir.
Un moment impecabil. Multumesc orchestrei si acestui copil care este un geniu, unf enomen inzestrat cu ceva unic in voce, care ne-a facut pielea de gaina tuturor. Parerea mea este ca Doamne Doamne ne da la toti, dar la tine a scapat mai mult, a dat ceva de la el. Tare tare ma bucur ca sunt in fata ta si pot sa te aplaud. Esti o minune de copil„, a spus Andra.
Lucrurile acestea sunt clare si n-are rost sa intru intr0un domeniu in care nu pot adauga prea multe. Am un sentiment ciudat, esti talentata si foarte indrazneata. Va trebui sa ai grija in viitor. Indrzneata pentru ca ai o interpretare personala. De cate ori mi-a trecut prin mitne aria asta ai tu interpretarea ta. Sper sati dea viata acea maturitate sa poti urmari. Deocamdata nu stii ce ti se intampla, dar o sa afli mai tarziu. Tati, noi suntem mici aici, acasa sunt mari si multi„, a spus Florin Calinescu vizibil emotionat.

Laura Bretan poate fi votata la numarul 61.

VEZI AICI EVOLUTIA TALENTATEI LAURA BRETAN PE SCENA ROMANII AU TALENT 2016

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 22.29:

Urmeaza cei cinci concurenti la premiul de originalitate. In urma votului teslespectatorilor, cel mai original numar de la ROMANII AU TALENT 2016 este cel al moldovencei Anisia Gafton. Ea este castigatoarea premiului de originalitate in valoare de 10.000 de euro!

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 22.21:

Urmeaza Cezara Blioju, dansatoarea care poate spune povesti prin miscare. Dansul ei a fost apreciat de juriu.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 22.03:

Urmatorul concurent este frumoasa Resciebelle Santiago din Filipine, cea care l-a lasat pe Florin Calinescu fara respiratie in semifinala Romanii au Talent 2016. „Ma simt romanca in suflet, cu atat mai mult cu cat sunt nascuta pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei. Imi place mancarea si viata de aici. Mereu mi-am dorit ca mama sa fie mandra de mine. Ma rog la Dumnezeu sa am o prestatie perfecta. Ce rau imi pare ca n-am 6 luni sa fii, sa fiu bona ta… a mea, nu mai conteaza”, a spus Santiago.

Florin Calinescu, Andra si Andi s-au ridicat in picioare dupa reprezentatia lui Santiago. Pavel Bartos a imbratisat-o.
„Sarmale, da-i inainte, mamaliguta, putin ardei iute si-n rest e perfect”, i-a spus Florin Calinescu.
„Piesa asta, ce sa mai zic. E o voce extraordinar de buna, esti facuta pentru asa ceva. Tu poti canta orice piesa. Am mai vazut fete frumoase ca Santiago, dar vocea ei e unica, plina, imi ofera tot ce vreau sa ascult. Poti orice sa canti”, a spus Andra.

VEZI AICI EVOLUTIA TALENTATEI RESCIEBELLE SANTIAGO. VIDEO

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 21.55:

Urmeaza indragitul concurent din Iasi, Florin Zgavardici, care a fermecat publicul cu piesa Ce mai faci Maria. Are 83 de ani si este plin de viata. „Am plecat ca sa ajung in finala. In 63 de ani nu am fost mai fericit decat acum ca am ajuns in finala. Ne dorim sa castigam foarte tare, foarte tare”, a spus Florin Zgavardici inainte sa cante in marea finala Romanii au Talent.
Florin Zgavardici si Constantin Bardan au obtinut ropote de aplauze pe scena Romanii au Talent 2016. Mihaela Radulescu s-a ridicat in picioare la final.
„Inca o data mi-ati dovedit ca publicul din Bucuresti este cel mai simpatic public pe care l-am intalnit. Nu, nu… asa spun eu in toate orasele in care merg”, a spus Florin Zgavardici.

„Maestre, mi-as dori foarte mult ca cei care se uita la tv sa inteleaga istoria comediei romanesti, pentru ca stilul asta cred ca nici la Teatrul Tanase nu prea il mai gasesti. Pentru tot ce inseamna inaintasii nostri eu cred ca ceea ce ati facut se inscrie cu adevarat in rama de aur a cupletului romanesc. Eu l-am mai prins si va multumesc. Sper ca si cei de acasa sa puna aceasta rama de aur si fiecare telespectator sa va puna pe tabloul sufletelor lor”, a spus Florin Zgavardici.
„Dl Zgavardici, sunteti precum vinul rosu. Cu fiecare aparitie sunteti mai bun. Sunteti inepuizabil. La 83 de ani nu v-ati incurcat deloc. Sunteti foarte talentat si ma bucur foarte mult ca ati venit aici”, a spus si Andi Moisescu.

VEZI AICI EVOLUTIA LUI FLORIN ZGAVARDICI LA ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 21.35:

Urmeza Bruce si Istvan in marea finala Romanii au Talent 2016! Au facut spectacol si Mihaela Radulescu si Andi s-au ridicat in picioare la final.
„Daca as fi deschis tv si nu v-as fi cunoscut, nici nu m-as fi gandit ca sunteti romani. Ii asigur pe cei de acasa ca sunt romani, chiar daca ii cheama Istvan si Bruce. A fost o lectie de dans, superlativul dansului, cel mai bun moment de dans din acest sezon Romanii au Talent. Stiu ca voi va raportati la modelele din afara. Sper sa fiti votati”, a spus Andi Moisescu.
„Mai, baietii astia sunt de pe alta planeta. Bruce si Istavn, va rog sa ne luati in serios, noi aici nu ne jucam cu vorbele. Luati de bun ce a spus Andi. Indiferent de rezultat, voi sunteti deja mari, sunteti dansatori de talie internationala”, a spus Mihaela Radulescu.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 21.25:

Mara Pruna a evoluat pe scena Romanii au Talent 2016, urmata de moldoveanca Anisia Gafton cu un numar de stand-up comedy.

„Si frumoasa si cu har, foarte rar vezi. Iarta-ma dar ai venit pe scena exact la momentul potrivit. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa ajungi cat vrei tu de departe”, a spus Mihaela Radulescu.
„De cand te-am vazut am inceput sa rad in Petre Ispirescu. Prima data cand te-am vazut in culise am vrut sa strig Opriti emisia, vine Anisia. Nu vrem sa pleci la capsuni, iti aduc toate capsunile din Spania”, a spus Florin Calinescu.

ANISIA GAFTON, ROMANII AU TALENT 2016. VIDEO. Moldoveanca care a cucerit juriul Romanii au Talent

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 21.00:

Urmeaza in finala Romanii au Talent cel care a lasat juratii cu gura cascata. Cristian Zlatan, pustiul care danseaza ca nimeni altul! Astazi isi da teza in dans si o face extrem de bine.
„Imi pare rau ca te-am facut sa plangi data trecuta, dar imi pare si bine pentru ca s-a schimbat. Si-ai mai reusit ceva: n-ai mai avut emotii. Tu esti din alta galaxie”, i-a spus Florin Calinescu. VEZI AICI EVOLUTIA LUI CRISTIAN ZLATAN

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 20.50.

Pe scena Romanii au Talent 2016 evolueaza corul Life Style. „Si de data ne-ati impresionat, ati ales melodii frumoase care ne0-au amintit de ani frumosi”, a spus Andra la final. Cuvinte de apreciere au avut si Mihaela Radulescu, Florin Calinescu si Andi Moisescu.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. ORA 20.43: 

Florin Bontea este primul concurent care evolueaza in finala Romanii au Talent 2016. Cu o coregrafie impresionanta, Florin Bontea a dansat perfect si a reusit sa uimeasca publicul si juriul Romanii au Talent 2016. De profesie instalator, Florin a reusit sa impresioneze si la preselectii si semifinale. Piticul de la Simplu l-a aplaudat in picioare.
„I-am promis ceva in semifinale si ma tind e promisiune. Indiferent ce se intampla, promisiunea e promisiune. Sa te duci in ziua de salariu cu asta pe strada. Daca te-nsori, sa ma inviti la nunta„, a spus Florin Calinescu, inmanandu-i un costum spectaculos cu sclipici. VEZI AICI EVOLUTIA LUI FLORIN BONTEA LA ROMANII AU TALENT

A INCEPUT FINALA ROMANII AU TALENT 2016!

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Va reusi Laura Bretan sa fie marea castigatoare a editiei Romanii au Talent 2016? Revelatia juratilor si publicului, Laura Bretan va face cu siguranta o figura frumoasa si in finala Romanii au Talent de vineri, 3 iunie 2016. Sa ne amintim ca la preselectii a starnit lacrimi de emotie si o uimire generala atat in juriu, cat si in randul publicului, la auzul vocii divine a talentatei Laura Bretan. Abia asteptam sa o vedem in marea finala Romanii au Talent 2016 si sa vedem daca va castiga, in conditiile in care a fost alegerea prezentatorilor de a o trimite in marea finala.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016.

Iata, am ajuns si la finala Romanii au talent 2016! Concurentii sunt gata de lupta finala pentru marele premiu, in scurt timp vom afla cine este cel mai talentat roman si castigatorul marelui premiu in valoarea de 120.000 de euro! In marea finala ROMANII AU TALENT 2016 sunt 16 finalisti, care au repetat neintrerupt pentru showul din marea finala din 3 iunie.

ROMANII AU TALENT, MAREA FINALA 2016 LIVE. Tot ce trebuie sa stii despre finala Romanii au Talent

ROMANII AU TALENT, 3 IUNIE 2016. The grand finale Romanii au Talent 2016, LIVE. Laura Bretan a castigat inimile Romanii au TalentCASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. O data pe an, marea finala Romanii au Talent reuneste puterile unor eroi fantastici, virtuozitatea plina de eleganta, umorul plin de savoare, pasiunea traita ca o legatura de sange si dragostea care trece orice granite. Acestea sunt fortele talentului! ACUM E ACUM! Voteaza-ti eroul, vineri, in finala sezonului sase Romanii au talent!

Cristian Zlatan, Florin Zgavardici si Constantin Bardan, Anisia Gafton, Nadia Budurusi, Manuel Chivari, Florin Bontea, Cezara Blioju si Fratii Adrian fac parte dintre finalistii acestui sezon, care te vor uimi vineri cu momente extraordinare.

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Extrem de expresiv, Cristian Zlatan a impresionat juratii si publicul la preselectii si in prima semifinala cu doua numere perfecte de breakdance. Cristian a primit ropote de aplauze, iar miscarile lui au ridicat sala in picioare de fiecare data si au umplut scena de energie si vibratie.

Florin Zgavardici si Constantin Bardan au demonstrat atat la preselectii, cat si in cea de-a doua semifinala, ca tineretea nu are varsta. Cei doi concurenti au prezentat doua satire muzicale si au creat in ambele etape ale competitiei o atmosfera de neuitat.

LAURA BRETAN IN FINALA ROMANII AU TALENT DIN 3 IUNIE 2016. Laura Bretan a primit super Butonul de Aur de la Pavel Bartos si Smiley

ROMANII AU TALENT 2016. LIVE PRO TV. Cum a fost ultima semifinala sezonul 6 Romanii au Talent

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Anisia Gafton i-a cucerit pe toti cu umorul ei incredibil. Concurenta a adus la preselectiile Romanii au talent si in cea de-a doua semifinala momente de stand-up comedy care au produs hohote de ras. Anisia a ajuns rapid la sufletele tuturor, iar juratii au felicitat-o cu fiecare ocazie.

La preselectii Nadia Budurusi a prezentat un numar de dans la bara, iar in semifinala a doua a surprins cu un moment inedit de flying pole. Concurenta a fost feminina, senzuala, iar elementele extrem de dificile executate la bara mobila i-au adus aplauze si aprecieri.

Preferatul Andrei din etapa preselectiilor, Manuel Chivari, a creat si in cea de-a treia semifinala Romanii au talent un moment muzical memorabil. Manuel a demonstrat ca este pregatit pentru o cariera in acest domeniu si a impresionat cu timbrul sau vocal special.

LAURA BRETAN, copilul minune de la Romanii au Talent 2016! Laura este vedeta in SUA. VIDEO

CINE SUNT CONCURENTII CALIFICATI DUPA PENULTIMA SEMIFINALA ROMANII AU TALENT 2016

CASTIGATOR ROMANII AU TALENT 2016. CASTIGATOR FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. Dupa ce la preselectii i-a uimit pe jurati cu talentul sau si cu determinarea de care da dovada in ceea ce priveste pasiunea lui pentru dans, Florin Bontea a revenit in semifinalele competitiei si i-a cucerit pe toti cu un numar extraordinar de breakdance.

Cezara Blioju i-a incantat pe jurati la preselectii si in etapa semifinalelor LIVE cu doua momente de dans contemporan pline de semnificatii. Cezara si-a exprimat perfect sentimentele pe scena si a creat povesti prin intermediul miscarilor de dans.

Fratii Adrian au adus emotia si energia pe scena de la Romanii au talent la preselectii si in cea de-a patra semifinala. Cei doi concurenti i-au cucerit pe toti cu talentul lor desavarsit si cu cele doua momente senzationale de dans contemporan prezentate.

Vineri ii poti vota pe cei 16 finalisti, dupa START VOT, prin SMS (tarif 1.20€ – TVA inclus) trimis la numarul 1200, folosind codul de concurs al fiecaruia – 61 Laura Bretan, 44 Lifestyle, 08 Andrei Surdu, 56 Bruce & Istvan, 45 Resciebelle Santiago, 52 Rustin Dust, 59 Free Balance, 11 Mara Pruna, 12 Cristian Zlatan, 15 Florin Zgavardici si Constantin Bardan, 21 Anisia Gafton, 24 Nadia Budurusi, 32 Manuel Chivari, 35 Florin Bontea, 36 Cezara Blioju, 48 Fratii Adrian.

Mai e putin pana la lupta pentru marele premiu in valoare de 120.000 de euro si cucerirea titlului de cel mai talentat roman! Fii alaturi de concurenti, sustine-i si voteaza talentul suprem!

Stiri pe aceeasi tema

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 5 NOIEMBRIE 2016. Tensiuni in Casa MPFM 6

Bogdan

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 77 DE MIERCURI 22 APRILIE 2015. Boran organizeaza o petrecere in cinstea zilei de nastere a Silei

Delia Ion

BRAVO AI STIL, 20 MARTIE. Noi concurente intra in batalia pentru cea mai stilata femeie din Romania

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult